AVÍS DE PRIVACITAT DE LA SALA VIP

Qui recopila les vostres dades personals? Feu clic aquí per veure qui som. Les entitats incloses en aquesta llista són les propietàries i operadores dels villages de botigues de distribució minorista (Villages) propietat de la marca Bicester Village Shopping Collection. Quan en aquest avís parlem de “nosaltres” o “nostres”, estem fent referència a les entitats de la llista. Totes les entitats incloses en aquesta llista es comprometen a protegir la vostra privacitat i són responsables conjuntes de fitxer a efectes de les lleis de protecció de dades en vigor dins de la Unió Europea (“UE”).

Com a responsables conjuntes de fitxer, tenim acords entre nosaltres per assegurar que gestionem les vostres dades personals correctament, d’acord amb la llei de protecció de dades. Aquests acords són un reflex dels nostres respectius rols i responsabilitats en relació amb vós, i tenen en compte quina és la millor manera a l’hora d’acomplir amb les obligacions que tenim amb vós. Aquest acord entre nosaltres no afecta els vostres drets segons la llei de protecció de dades.

Pel que fa a les vostres dades personals, teniu una sèrie de drets (vegeu la secció Els vostres drets de més avall). Per a qualsevol consulta que pugueu tenir sobre la protecció de dades o per exercir qualsevol d’aquests drets, poseu-vos en contacte amb el vostre amfitrió de la Sala VIP o amb nosaltres aquí.

Quina informació recopilem sobre vós i com la utilitzem? Recopilem el vostre nom i les vostres dades de contacte (correu electrònic i/o número de telèfon i/o adreça) el primer cop que us registreu a la Sala VIP. També recopilem qualsevol dada de tipus personal que sigui necessària per poder-vos oferir qualsevol servei que ens demaneu (per exemple, si rebeu serveis de compra personal, podem recopilar informació sobre la talla de roba o el número de sabates que feu). Tractem les vostres dades amb l’objectiu de:

 • proporcionar-vos informació sobre esdeveniments, ofertes especials, promocions i altres temes rellevants relacionats amb la Sala VIP (si ens heu donat el vostre consentiment per fer-ho).
 • proporcionar-vos qualsevol servei que requeriu o que puguem oferir-vos.
 • assegurar que us donem la millor experiència i oportunitats possibles quan feu servir la Sala VIP.

Quan interactuem amb vós (per exemple, quan feu servir els serveis que oferim), podem arribar a saber certs detalls sobre vós que no encaixen en cap de les categories anteriors. Podem registrar aquesta informació per assegurar-nos que recordem detalls importants sobre vós i les vostres preferències en el futur. Ens assegurem que només un nombre molt limitat de membres del personal autoritzat tenen accés a aquestes dades personals i només les faran servir per establir una relació constant amb vós, que sou un/a client/a important, en cas que ens visiteu o quan interactuem amb vós.

Si rebeu un servei per part nostra, recopilarem les vostres dades personals d’acord amb l’avís de privacitat específic d’aquest servei. També podem recopilar i registrar les vostres preferències sobre la forma en què el servei ha estat entregat, de manera que puguem millorar la vostra experiència la propera vegada.

Durant quant de temps emmagatzemem les vostres dades? Mantindrem les vostres dades emmagatzemades durant el temps que continueu interactuant amb nosaltres (per exemple, si llegiu un missatge de correu electrònic que us enviem o hi feu clic, si feu una compra a un Village o si assistiu a un esdeveniment que organitzem). Si no tenim cap mena d’interacció amb vós durant tres anys, intentarem contactar-hi per veure si encara voleu que us mantinguem als nostres registres. Si no rebem cap resposta (o si ens dieu, en qualsevol moment, que ja no voleu que mantinguem les vostres dades personals), esborrarem les vostres dades personals dels nostres registres.

Podria haver-hi algunes dades personals que necessitem només per proporcionar-vos un servei en concret (per exemple, si us oferim servei d’estacionament, necessitarem tenir el vostre número de placa de matrícula per donar-vos aquest servei). Aquestes dades personals les esborrarem en compliment de la nostra política de conservació de dades. Podríem conservar les vostres preferències sobre la forma en què el servei va ser entregat, de manera que puguem millorar la vostra experiència la propera vegada (per exemple, si teniu alguna demanda referida als vostres requisits alimentaris, tindrem en compte aquesta informació el proper cop que mengeu amb nosaltres).

Amb qui compartim les vostres dades personals? Les vostres dades personals es compartiran amb els amfitrions de la Sala VIP, que les faran servir d’acord amb les descripcions realitzades anteriorment. Si el vostre amfitrió de la Sala VIP pensa que us podria interessar un esdeveniment o una oferta disponible en un dels nostres Villages, ens podríem posar en contacte amb vós en nom seu i es podria donar el cas que compartíssim les vostres dades amb aquell Village per tal de donar-vos la millor experiència i oportunitats a l’hora de fer servir la Sala VIP d’aquell Village (si ens heu donat el consentiment per fer-ho). Això us permetrà beneficiar-vos de l’experiència Bicester Village Shopping Collection VIP en tots els Villages d’Europa.

Si ens demaneu un servei, també podem proporcionar les vostres dades personals als nostres proveïdors que contractarem per donar-vos aquest servei en concret (per exemple, si ens sol·liciteu transport fins a un Village, compartirem algunes dades amb els nostres proveïdors del servei de xofers). Amb aquest objectiu, hem arribat a acords amb els nostres proveïdors segons els quals els proveïdors han de processar les vostres dades personals només d’acord amb les nostres instruccions, i que asseguren un nivell de protecció adequat de les vostres dades personals.

A més, podem revelar les vostres dades personals:

 • si tenim el deure de revelar o compartir les vostres dades personals per complir alguna obligació legal, o per protegir els drets, propietat o seguretat del nostre negoci, els nostres clients o altres.
 • als successors titulars o operadors substituts de totes o de part de les nostres empreses.

En alguns casos, la informació que recopilem sobre vós podria també ser tractada fora de la UE, i en aquells indrets podria ser que no existissin lleis que protegeixin les vostres dades personals en la mateixa mesura que ho fa la UE. Tenim l’obligació d’assegurar-nos que les vostres dades personals, tractades o bé per nosaltres o bé pels nostres proveïdors i socis que operen fora de la UE, siguin tractades de forma segura i estiguin protegides contra accessos no autoritzats, pèrdua o destrucció, tractament il·legal i qualsevol tractament que vagi en contra dels propòsits descrits en aquest Avís. Podeu fer clic aquí per obtenir una llista dels proveïdors i encarregats del tractament que fem servir actualment, i altres agents a qui revelem les vostres dades personals. L’enllaç també té informació sobre com aquests agents utilitzen les vostres dades personals, qualsevol tractament que en fan fora de la UE i, en cas que sigui així, les salvaguardes que utilitzen per protegir les vostres dades personals.

La nostra base legal a l’hora de fer servir les vostres dades personals Si fem servir les vostres dades personals per comunicar-nos amb vós sobre ofertes disponibles de la Sala VIP, ho fem amb el vostre consentiment (que podeu retirar en qualsevol moment comunicant-ho al vostre amfitrió de la Sala VIP). Si fem servir les vostres dades personals per oferir-vos un servei que heu demanat, és perquè el fet de processar aquestes dades personals és necessari per complir el contracte entre nosaltres en relació amb aquest servei. En altres casos, pot ser per al nostre interès legítim per tal d’assegurar-vos una experiència fàcil i agradable amb nosaltres, incloent-hi quan rebeu serveis per part nostra.

Quan ens basem en els nostres interessos legítims a l’hora de recopilar i fer servir les vostres dades personals, hem de considerar si aquests interessos legítims entren en contradicció amb els vostres interessos o els vostres drets i llibertats fonamentals. Només seguirem endavant si decidim que els vostres interessos, drets i llibertats no entren en contradicció amb els nostres interessos legítims. Hem tingut en compte aquest fet, i ens sentim satisfets que els interessos legítims en els quals ens basem no entrin en contradicció amb els vostres interessos i drets i llibertats fonamentals.

Què passa si no ens proporcioneu la informació que requerim? No esteu obligats a proporcionar-nos la informació que us demanem. Tanmateix, si no ho feu, podria ser que no poguéssim oferir-vos tots els beneficis de la Sala VIP. Si ja no voleu que ens comuniquem amb vós (o voleu actualitzar les vostres dades de contacte preferents), ens ho podeu fer saber.

Els vostres drets Teniu una sèrie de drets pel que fa referència a les vostres dades personals.

 1. El dret d’informació

Teniu el dret de rebre informació clara, transparent i fàcil d’entendre sobre l’ús que fem de les vostres dades personals i els vostres drets. És per aquest motiu que us donem aquesta informació en aquest Avís.

 1. El dret d’accés

Teniu dret a obtenir l’accés a les vostres dades personals (si les estem tractant) i altres informacions concretes (similars a les que us proporciona l’Avís de Privacitat). Això us permet estar informats i comprovar que estem fent servir les vostres dades personals conforme amb la llei de protecció de dades.

 1. El dret de rectificació

Teniu dret a que us corregim les dades personals si no són correctes o estan incompletes.

 1. El dret d’eliminació

També s’anomena el “dret a ser oblidat” i, en paraules simples, permet que ens demaneu que esborrem o eliminem les vostres dades personals quan no hi hagi cap raó que ens obligui a seguir fent-les servir. L’eliminació no és un dret general; hi ha excepcions.

 1. El dret de restringir el tractament

Teniu el dret a “bloquejar” o suprimir un ús més extens de les vostres dades personals. En cas de restringir-ne el tractament, podem seguir emmagatzemant les vostres dades personals, però no les podem fer servir per a res més. Mantenim llistes de persones que ens han demanat bloquejar les seves dades personals per tal d’assegurar-nos que la restricció es respecta en el futur.

 1. El dret a la portabilitat de les dades

Teniu dret a obtenir i reutilitzar les vostres dades personals per als vostres propis propòsits en altres serveis diferents. Per exemple, si decidiu canviar-vos a un nou proveïdor, això us permet traslladar, copiar o transferir la vostra informació fàcilment entre els nostres sistemes de TI de forma segura i protegida, sense que això n’afecti l’ús.

 1. El dret d’oposar-se al tractament

Teniu dret a oposar-vos al tractament per a accions de màrqueting directe (que només es poden realitzar amb el vostre consentiment) i també al tractament que es fa per als nostres legítims interessos.

 1. El dret de presentar una queixa

Teniu dret a presentar una queixa sobre la manera com gestionem o tractem les vostres dades personals a l’organisme regulador de protecció de dades competent al vostre país.

 1. El dret de retirar el consentiment

Si heu donat el vostre consentiment a qualsevol cosa que fem amb les vostres dades personals, teniu dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment (tot i que, si ho feu, això no vol dir que res del que hàgim fet fins aquell moment amb les vostres dades personals sigui il·lícit).Això inclou el vostre dret a retirar-nos el consentiment per fer servir les vostres dades personals per a propòsits de màrqueting.

Demandes que ens feu Respondrem a les vostres demandes i us proporcionarem informació gratuïta, excepte quan les vostres demandes estiguin manifestament infundades o siguin excessives (en particular, a causa de la seva naturalesa repetitiva), i, en aquest cas, podríem cobrar-vos un preu raonable (tenint en compte els costs administratius de proporcionar-vos la informació o comunicació, o prendre l’acció requerida), o bé refusar de respondre a la demanda.

Generalment respondrem en el mes següent d’haver rebut la demanda, però, si hem de trigar més per poder-la processar, us n’informarem.

Contactar amb nosaltres Si necessiteu contactar amb nosaltres per qualsevol motiu (inclús per exercir els vostres drets en relació amb la protecció de dades tal com s’ha indicat anteriorment), parleu amb el vostre amfitrió de la Sala VIP o envieu-nos un correu electrònic a VIP@IngolstadtVillage.com.