Do Good

Women for Women International: marcant la difereència per a ellas

Women for Women International i La Roca Village s'uneixen per demostrar que un canvi també és possible per a aquelles dones supervivents de les guerres; un projecte conjunt per empoderar-les i que puguin reconstruir les seves vides.

"Quan m'atreveixo a ser poderosa, a posar totes les meves forces al servei de la meva pròpia visió, llavors això que em fa por es converteix en menys i menys important". Aquesta frase pronunciada per Aude Lorde (1934-1992) -escritora afroamericana, feminista i activista pels drets socials i la identitat femenina negra- és una història més de fortalesa, coratge i resiliència de les dones.

Un exemple més d'apoderament, com el que inspira Women for Women International, que ajuda a dones supervivents de zones afectades pels conflictes armats a reconstruir les seves vides. A través del seu programa, obtenen les habilitats i els recursos per convertir-se en emprenedores exitoses i aprofitar el poder de la germanor.

És per aquest motiu que La Roca Village anuncia amb molt d'orgull la col·laboració amb Women for Women dins de DO GOOD de The Bicester Collection, col·lecció a la qual pertany el Village. Aquest programa té com a missió donar poder a dones i nens a través de diferents organitzacions benèfiques.

Durant tot l'any, l'equip de La Roca Village ha estat col·laborant (i ho seguirà fent) amb Women for Women International a través de diferents iniciatives com vendes solidàries, per què creiem en un futur millor!

  • Testimonis: Coneix a Zarghuna

    "Va ser llavors quan vaig saber que no estava sola en el meu sofriment. Hi ha altres dones que tenen el mateix dolor i les mateixes dificultats".

    Descobreix més
  • Tu pots canviar el seu futur. Dóna!

    Ajuda a que una dona pugui sortir de la pobresa i reconstruir la seva vida. Descobreix el poder de la germanor.

    Dóna!

Women for Women Reg Number: 1115109