Ontdek de limited-edition verzamelplaat voor het goede doel

Shop als een van de eersten onze limited-edition verzamelplaat in samenwerking met The Smiley CompanyTM. Het exclusieve collector's item, dat nummers bevat van iconische dj’s als David Guetta en Steve Aoki, wordt voor 44 euro verkocht in Concierge Services in de Village. De opbrengst gaat integraal naar Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen.

Shop de Smiley-collectie

Van vrolijke tote bags en slippers voor op het strand tot funky rugzakken en nog veel meer: de Smiley-collectie is slechts tijdelijk beschikbaar, dus wees er snel bij!

The Smiley Company black t-shirt La Vallée Village

25 €

The Smiley Company

Black t-shirt
The Smiley Company white T-shirt La Vallée Village

25 €

The Smiley Company

White t-shirt
The Smiley Company black sliders La Vallée Village

25 €

The Smiley Company

Black sliders

Take the Time to Smile… and DO GOOD

Do Good by The Bicester Collection en The Smiley Company slaan de handen in elkaar om samen een boodschap van positiviteit te verspreiden, mensen een glimlach op het gezicht te toveren en actief bij te dragen aan een betere toekomst voor vrouwen en kinderen over de hele wereld. Alle Villages in de Collection maken daarom plaats voor vrolijke installaties en funky pop-upboetieks vol exclusieve items waarvan de opbrengst integraal wordt gedoneerd aan onze liefdadigheidspartners.

Iets leuks gespot?

De ‘kleinste en vrolijkste boetiek’ in de Village is momenteel gesloten, maar geen nood: onze Concierge Services (tegenover Essentiel Antwerp) helpt je met plezier je favoriete Smiley®-items te shoppen.