16 tot 26 Juni 2022

Bij Maasmechelen Village kan je ontspannen shoppen in de openlucht langs een elegante winkelboulevard. De Village biedt gratis parking en is elke dag open van 10:00 tot 19:00 uur, ook op zon- en feestdagen.

Kom van 16 tot 26 juni langs in Le Salon voor de Tutu Chic VIP Sale en shop de gewaagde looks van het merk aan prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijs.

Tutu Chic

Tutu Chic - het roze lifestylelabel van desiger Freya Poppe - staat voor luxueuze statementstukken met een hart voor kleur en stijlvolle silhouetten.

Tutu Chic VIP Sale

Suit

Tutu Chic VIP Sale

Dress

Tutu Chic VIP Sale

Dress

Tutu Dors

De beddengoedlijn van het label trekt de filosofie van ‘la vie en rose’ door tot in de slaapkamer. Laat je verleiden door luxueuze boxsprings, kwaliteitsvolle matrassen, kleurrijke lakens en sfeervolle kussens.

Tutu Chic VIP Sale

Pillowcase

Tutu Chic VIP Sale

Duvet cover

Tutu Chic VIP Sale

Pillowcase

Ontdek de 2022 hoogzomercollectie

Als kers op de taart kunnen Tutu Chic liefhebbers een niet te missen hoogzomercollectie ontdekken, exclusief verkrijgbaar in Maasmechelen Village. Verwacht je aan een exclusieve selectie juwelen en must-have stukken zoals frisse zomerjurken in lichte viscose materialen (aangeboden aan de volle prijs)!

The place to be

Ontdek Le Salon, dé Village-hotspot voor VIP en Archive Sales in samenwerking met enkele van de meest gerenommeerde merken ter wereld. Je shopt er een zorgvuldig samengestelde selectie items uit vorige collecties, en dat in een comfortabel, luxueus kader.