Style

BOSS x Russell Athletic | The return of varsity style

Deze nieuwe BOSS x Russell Athletic-collectie zal je dit seizoen gegarandeerd een aantal belangrijke modepunten opleveren.

Het is niet de eerste keer dat dit onwaarschijnlijke duo hun krachten bundelt. Na hun succesvolle debuutsamenwerking hebben BOSS en het traditionele sportkledingmerk Russell Athletic opnieuw de handen ineengeslagen om een seizoenscollectie te creëren.

Deze langverwachte drop verdedigt dezelfde teamgeest als de vorige samenwerking, waarbij BOSS zijn scherpe afstemming op de klassieke sportkleding-esthetiek van Russel Athletics levert. In plaats van de off-court basketbalstijlen van de jaren 90 te vieren, neemt BOSS x Russel Athletic deze keer de elektrische energie van het honkbalveld op de wedstrijddag als inspiratiebron.

1

6

Voortbouwend op de unieke casualwear-tailoring-mix die het partnerschap voor het eerst definieerde, herontdekt deze prachtig vervaardigde collectie traditionele sportsilhouetten voor een hele nieuwe generatie.

De line-up van frisse nieuwe stijlen omvat opvallende trainingspakken, geruite overjassen, op honkbal geïnspireerde tops en gemakkelijk te dragen accessoires - allemaal voorzien van het uniforme BOSS x Russell Athletic-logo. Het heldenstuk uit de collectie is ongetwijfeld het luxueuze varsity-jack, versierd met chenille-letters en vintage-stijl patches. Het kleurenpalet eert de retro collegiale esthetiek; met elegante neutrale tinten in contrast met kleurrijke oranje en blauwe tinten. Of je nu een toeschouwer bent bij de wedstrijd van je favoriete team of gewoon je vrijetijdslook bijwerkt, we denken dat deze nieuwe druppel verheven vrijetijdskleding vraagt ​​om een ​​opfrisbeurt van de lentegarderobe...

Ontdek nu de volledige collectie in de BOSS boutique of via Virtual Shopping.

BOSS x Russell Athletics

17,95 €

11,95 €

BOSS

Unisex quarter-length cotton-blend socks with vintage logo

59,95 €

41,95 €

BOSS

Wool-touch cap with exclusive logo

139,95 €

97,95 €

BOSS

Cotton-blend tracksuit bottoms with exclusive logo

79,95 €

55,95 €

BOSS

Relaxed-fit T-shirt van pimakatoen met exclusief logo

130 €

90,95 €

BOSS

Halspouch van gerecycled technisch materiaal met exclusief logo

14,95 €

9,95 €

BOSS

Kwartlange uniseks sokken van een katoenmix met vintage logo