Leestijd: 2 minuten

Stijlvol terug naar kantoor met deze statement-outfits voor heren

Fulltime thuiswerk zal langzaam maar zeker plaats maken voor meerdere dagen op kantoor. Het perfecte excuus om je garderobe een grondige update te geven. Maak je klaar voor de terugkeer met stijlvolle essentials, tijdloze looks en gewaagde accessoires.

01

Ga voor monotoon

Monotone looks zijn al een tijdje helemaal hip en happening in de modewereld, en wij tonen je met plezier waarom de trend volgens ons een blijvertje is. Shop deze look bij The Society Shop.

02

Ga voor laagjes

Laagjes zorgen voor een krachtige, afgelijnde stijl. Perfect voor die confidence boost die we op kantoor allemaal wel eens kunnen gebruiken. Merken zoals Bally helpen je daarbij.

03

Ga voor leder

Wat je persoonlijke stijl ook is, je vindt ongetwijfeld je perfecte lederen match in de Village bij Bally.

04

Ga voor stijl

Maak indruk op je collega’s met deze tijdloze outfits van merken zoals Boggi en behoud al het comfort van thuis ook op kantoor.

05

Plus: maak een statement met je schoenen en tas

Maak je look helemaal af met een gewaagd accessoire voor een statement van formaat. De perfecte accessoire vind je bij Hugo BOSS.

Ontdek alle boetieks

Meer dan 100 boetieks. De beste ontwerpers ter wereld.

Ontdek meer

Word Member

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen, persoonlijke uitnodigingen voor Private Sale, unieke events en niet te missen extra’s van je favoriete boetieks.