THE SMILEY COMPANY & THE BICESTER COLLECTION

Projecte Happier Schools

Alliberant emocions — Inspirant als nens i nenes — Difonent positivitat

The Bicester Collection i The Smiley Company uneixen forces i posen en marxa una iniciativa mundial per arribar a milions de nens i nenes de tot el món, que els ajuda a entendre les seves emocions, a aprendre a gestionar-les i a entendre a la gent que els envolta.

El projecte Happier Schools consisteix en fitxes d’activitats divertides i fàcils de fer servir, creades per fomentar la intel·ligència emocional i social dels nens i nenes. Si ets un pare o mare, mestre o representant d’una ONG, aquestes fitxes t’ajudaran a inspirar, empoderar i desenvolupar les habilitats per a la vida que els menuts necessiten avui per al demà.

Clica a sota per a descarregar les fitxes de cortesia que escullis...

Descarregar les targetes complementàries

Aquests mòduls educatius, disponibles en 13 llengües, han estat dissenyats per Smiley Company amb la col·laboració de Dacher Keltner, catedràtic de Psicologia a la Universitat de Califòrnia, Berkeley, i Jane Ballantine, experta en educació del Regne Unit.

DOO GOOD Junts

Creiem en un món on cada nen i nena, independentment d’on hagi nascut, pugui gaudir d’un futur en el qual l’educació de qualitat sigui un dret i no un privilegi.

A través del nostre programa DO GOOD treballem amb 10 organitzacions benèfiques centrades en obrir les portes del futur als nens i nenes tant a escala local com mundial: Adream, Brides do Good, charity: water, IntoUniversity, L’ENVOL, Make-A-Wish®, SeriousFun Children’s Network, Women for Women International i World Connect.

1 € pot canviar la vida d’un nen o nena. Gràcies per participar en la nostra missió DO GOOD.

Escaneja el codi QR de sota per fer una donació o clica aquí.

El nostre programa DO GOOD

Do Good uneix tots els Villages al voltant d'una causa: la capacitació de dones i nens.