Logo Make A Wish
Logo Make A Wish

Make-A-Wish Spain i La Roca Village s'uneixen per demostrar el poder de la il·lusió en nens i nenes que pateixen malalties greus.

La Fundació Make-A-Wish Spain® i Las Roca Village, un dels 11 Villages de The Bicester Collection™, s'uneixen en un projecte solidari compromès i ambiciós per demostrar el poder transformador de la il·lusió.

Blonde girl with a star from Make A Wish

La fundació Make-A-Wish Spain® és una organització sense ànim de lucre fundada el 1999 a Espanya amb la missió de construir il·lusió a les famílies amb fills amb malalties greus, enriquint les seves vides a través d'experiències personals d'esperança, força i alegria. Contribuïm a la resiliència de les famílies que atenem, possiblement en el pitjor moment de les seves vides, posant-nos al servei de la comunitat mèdica per aflorar, restituir i fomentar la seva capacitat d'il·lusionar-se fent-los més capaços d'enfrontar-se al patiment físic i anímic del tractament.

Des de la seva constitució, la seva obra social ha arribat a més de 4.100 persones a través dels 1.140 projectes individuals, i a una mitjana de 300 nens i nenes de forma anual a través dels projectes col·lectius a 43 hospitals de tota Espanya. Des del 2009, som una entitat afiliada a Make-A-Wish® International, organització present a més de 50 països als cinc continents a més dels Estats Units, i ha estat mereixedora de la màxima distinció Quatre Estrelles del Charity Navigator.

 • Logo Make A Wish

  Fes realitat una il·lusió

  Volem que siguis participat del somriure d'un nen. 5€ poden ajudar a fer realitat una il·lusió.

  Fes la teva donació
 • Logo Do Good

  Creiem un futur millor

  A The Bicester Collection™ sabem que podem marcar la diferència. Avui, llancem la nostra temporada de donacions. Junts podem ajudar a crear un futur millor per a les dones i els nens de tot el món.

  Marca la diferència