shopping expresss in la roca village
shopping expresss in la roca village

Com arribar

Shopping Express® Autobús | La Roca Village

Gaudeix del servei oficial diari d'autocar de luxe directe des del centre de Barcelona fins a La Roca Village i rep un VIP Pass amb un -10% addicional.

Compra el teu bitllet

El millor destí de compres és ara més a prop. Viatja directament a La Roca Village en només 40 minuts des de Barcelona. Operat per Catalunya Bus Turístic, el servei oficial Shopping Express® ofereix un viatge més còmode i personalitzat, que inclou Wi-Fi gratuït, guia plurilingüe i accés amb cadira de rodes amb reserva prèvia. Cada bitllet disposarà d'un VIP Pass personal amb un 10% de descompte addicional sobre el preu del Village.

Shopping Express®
PUNT DE SORTIDA
Estació del Nord (Barcelona)

HORARIS DE SORTIDA - Serveis diaris de dilluns a diumenge
DES DE BARCELONA A LA ROCA VILLAGE
Des de l'Estació del Nord: 9h · 10h · 11h · 12h · 13h · 14h · 16h · 17h · 18h · 19h · 20h

DES DE LA ROCA VILLAGE HACIA BARCELONA
A l'Estació del Nord: 10h · 11h · 12h · 13h · 15h · 16h · 17h · 18h · 19h · 20h · 21:15

*Horaris vàlids tot l'any. El 24 i 31 de desembre el Village tancarà a les 19h pel que l’últim servei es farà a les 19h. No disposarem de servei els dies 11 de setembre, 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de gener, ja que el Village romandrà tancat.

PREUS COMPRA ANTICIPADA
Adults: 22€ (anada i tornada)
Nens de 3 a 12 anys: 12€
Menors de 3 anys: GRATIS

PREUS COMPRA AL SHOPPING EXPRESS®
Adults: 24€ (anada i tornada)
Nens de 3 a 12 anys: 14€
Menors de 3 anys: GRATIS

TERMES I CONDICIONS Els tiquets es poden adquirir al mateix Shopping Express®, però recomanem fer la compra anticipada per la capacitat limitada de l'autocar. Per causes alienes al servei, l'empresa no es fa responsable dels canvis que puguin produir-se en els punts de sortida i/o en els horaris programats. Si us plau, assegura't d'estar en el punt de trobada almenys 15 minuts abans de la sortida de l'autocar. Tots els horaris i preus estan subjectes a la seva confirmació en el moment de realitzar-se la reserva.

Veure termes i condicions aquí.

Compra el teu bitllet

Tornar a com arribar

Tornar