shopping expresss in la roca village
shopping expresss in la roca village

Com arribar

Shopping Express® Autobús | La Roca Village

El Shopping Express® és el servei Oficial diari d'autocar de luxe directe des del centre de Barcelona fins a La Roca Village. Operat per Catalunya Bus Turistic.

Com fer una reserva?

El millor destí de compres és ara més a prop. Viatja directament a La Roca Village en només 40 minuts des de Barcelona. El servei oficial Shopping Express® és un servei més còmode i personalitzat, que inclou assessorament, Wi-Fi gratuït, guia plurilingüe i accés amb cadira de rodes amb reserva prèvia. Cada bitllet disposarà d'un eVIP pass personal amb registre previ.

Shopping Express®
PUNT DE SORTIDA
Estació del Nord (Barcelona)

HORARIS DE SORTIDA - Serveis diaris de dilluns a diumenge
DES DE BARCELONA A LA ROCA VILLAGE
Des de l'Estació del Nord: 9h · 10h · 11h · 12h · 13h · 14h · 16h · 17h · 18h · 19h · 20h

DES DE LA ROCA VILLAGE HACIA BARCELONA
A l'Estació del Nord: 10h · 11h · 12h · 13h · 15h · 16h · 17h · 18h · 19h · 20h · 21:15

*Horaris valids tot l'any. El 24 i 31 de desembre el Village tancarà a les 19h pel que el servei de tornada a les 20h no es farà. La Roca Village romandrà tancada el 25 i 26 de desembre i el 1 i 6 de gener.

PREUS COMPRA ANTICIPADA
Adults: 20€ (anada i tornada)
Nens de 3 a 12 anys: 10€
Menors de 3 anys: GRATIS

PREUS COMPRA AL SHOPPING EXPRESS®
Adults: 22€ (anada i tornada)
Nens de 3 a 12 anys: 12€
Menors de 3 anys: GRATIS

TERMES I CONDICIONS Els tiquets es poden comprar al mateix Shopping Express®, però, recomanem fer la reserva anticipada degut a la capacitat de l'autocar. Per causes alienes al servei, l'empresa no es fa responsable dels canvis que puguin produir-se en els punts de sortida i/o en els horaris programats. Si us plau, assegura't d'estar en el punt de trobada almenys 15 minuts abans de la sortida de l'autocar. Tots els horaris i preus estan subjectes a la seva confirmació en el moment de realitzar-se la reserva.

Com fer una reserva?

Tornar a com arribar

Tornar