Avís de privacitat sobre Membership a La Roca Village, membre de The Bicester Village Shopping Collection®

La vostra afiliació al Programa Membership es regeix per les condicions generals d'afiliació a Membership que es poden consultar aquí. Aquest Avís de privacitat (Avís) proporciona informació addicional sobre la manera en què recopilem i utilitzem la vostra informació personal (coneguda com a «dades personals» segons la legislació sobre protecció de dades).

Teniu dret a oposar-vos al tractament de les vostres dades personals per al màrqueting directe (que només realitzem amb el vostre consentiment) i al seu tractament, que també duem a terme per als nostres interessos legítims. Per a més informació, consulteu l'apartat «Els vostres drets» que trobareu més endavant.

AVÍS: CANVI EN LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES La llei en relació amb la protecció de dades canvia amb efecte a partir del 25 de maig de 2018. Aquesta notificació de privadesa s'ha actualitzat per als nous clients que es registren a partir del 26 de març, de 2018 i, a partir del 12 d'abril de 2018, per als clients que es van registrar abans del 26 de març, de 2018, reflecteixi els drets nous i millorats i actualitzeu la manera com processem les vostres dades personals.

Llegiu atentament el present Avís de privacitat per comprendre plenament els motius pels quals recopilem les vostres dades, com les utilitzem, on les guardem i a qui les revelem.Altres avisos de privacitat poden ser d'aplicació pel que fa al nostre ús de les vostres dades personals, a més de la seva relació amb Membership (per exemple, quan utilitzeu el nostre lloc web s'aplicarà la nostra Eina de consentiment de cookies).

Compromís amb la privacitat

Ens comprometem a protegir les vostres dades personals i el vostre dret a la privacitat. Mantindrem sempre les vostres dades personals en un lloc segur i complirem amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades

Els vostres drets

Per llei, teniu a la vostra disposició una sèrie de drets pel que fa a les vostres dades personals.Podeu atansar-vos al regulador que supervisa la protecció de dades al vostre país per obtenir més informació i assessorament sobre els vostres drets.

Drets

Què significa això?

  1. El dret a estar informat

Teniu dret a rebre una informació clara, transparent i fàcil d'entendre sobre la manera en què utilitzem les vostres dades personals i els vostres drets. És per aquest motiu que us proporcionem la informació en aquest Avís.

  1. El dret d'accés

Teniu dret a poder accedir a les vostres dades personals (si les estem tractant) i altres tipus d'informació determinada (similar a la proporcionada en aquest Avís de privacitat).

Aquest dret té com a finalitat fer-vos conscients i que pugueu comprovar que estem utilitzant les vostres dades personals d'acord amb la Llei de protecció de dades.

  1. El dret a la rectificació

Teniu dret a corregir les vostres dades personals si són imprecises o incompletes.

  1. El dret a la supressió

També es coneix amb el nom de «dret a l'oblit» i, en termes senzills, us permet sol·licitar que s'eliminin o es retirin les vostres dades personals quan no existeixi cap motiu per què les seguim utilitzant. No es tracta d'un dret general de supressió; hi ha excepcions.

  1. El dret a limitar el tractament

Teniu dret a «bloquejar» o suprimir l'ús de les vostres dades personals. Si el tractament està limitat, podrem seguir mantenint les vostres dades personals, però no les podrem seguir utilitzant. Tenim llistades les persones que han sol·licitat que es bloquegi l'ús de les seves dades personals per assegurar-nos que aquesta limitació es respecti en el futur.

  1. El dret a la portabilitat de les dades

Teniu dret a obtenir i reutilitzar les vostres dades personals per als vostres propòsits personals en diferents serveis.

Per exemple, si decidiu canviar de proveïdor, això us permet canviar, copiar o transferir la vostra informació fàcilment entre els nostres sistemes de TI i els seus, de manera segura i protegida, sense que això n'afecti l'ús.

  1. El dret d'objecció al tractament

Teniu dret a oposar-vos al tractament per a màrqueting directe (que només farem amb el vostre consentiment) i també al tractament que duem a terme per als nostres interessos legítims.

  1. El dret a presentar una reclamació

Teniu dret a presentar una reclamació sobre la manera en què gestionem o tractem les vostres dades personals davant del regulador de protecció de dades del vostre país.

  1. El dret a revocar el consentiment

Si heu donat el vostre consentiment a qualsevol cosa que fem amb les vostres dades personals, teniu dret a revocar el vostre consentiment en qualsevol moment (tot i que si ho feu, no significa que tot allò que hàgim fet amb les vostres dades personals amb el vostre consentiment finsa aquell punt sigui il·legal). Això inclou el vostre dret a revocar el consentiment per què utilitzem les vostres dades personals per al màrqueting.

Consulteu l'apartat titulat Les vostres peticions més endavant per saber com gestionarem les peticions que ens feu.

Qui som

Feu clic aquí per veure qui som. Les entitats enumerades són les propietàries i gestores dels Villages de botigues outlet (Villages) que formen part de la marca Bicester Village Shopping Collection.Les referències d'aquest Avís a «nosaltres» i «nostre» fan referència a les entitats enumerades. Cadascuna de las entitats enumerades es compromet a protegir la vostra privacitat i són controladors de dades conjunts dins del marc de la Llei de protecció de dades, d’aplicació dins de la Unió Europea (UE) i de l'Espai Econòmic Europeu (EEE).

Com a controladors de dades conjunts, tenim acords entre nosaltres per garantir que gestionem adequadament les vostres dades personals i de conformitat amb la Llei de protecció de dades.Aquests acords reflecteixen les nostres respectives funcions i responsabilitats pel que fa a vós i consideren quina entitat està més qualificada per complir les obligacions que tenim amb vós. Aquest acord entre nosaltres no afecta els vostres drets segons la Llei de protecció de dades.Per a més informació sobre aquests acords, poseu-vos en contacte amb nosaltres com s'indica a l'apartat «Contacte».

Quines dades personals vostres recopilem?

Recopilem les dades personals que ens faciliteu com a part del vostre registre i qualsevol altra dada personal que ens faciliteu de tant en tant per actualitzar la vostra informació de registre.

Aquestes dades personals inclouen el vostre nom, adreça, lloc de residència, sexe, data de naixement, correu electrònic, números de telèfon fix i mòbil, i altres dades de contacte.

També recopilem informació sobre les vostres preferències.

Us demanem que ens faciliteu informació sobre les vostres marques preferides de manera que puguem adaptar les nostres ofertes a les vostres preferències específiques, i sobre les vostres preferències de màrqueting, de manera que puguem garantir que ens posem en contacte mitjançant el vostre mètode de comunicació preferit.

Si rebeu un servei nostre, podem recopilar i enregistrar les vostres preferències sobre la manera en què el servei ha estat lliurat per tal de poder millorar la vostra experiència de cara a la propera vegada.

Recordeu que perquè us pugueu registrar o seguir fent servir Membership, només necessitem disposar d'un mitjà de comunicació electrònic com la vostra adreça de correu electrònic.

No obstant això, si ens faciliteu més dades personals quan us les demanem, podrem oferir-vos un millor servei i una millor experiència Membership.

Si us registreu a través d'una xarxa social per fer-vos membre de Membership, podem recopilar les dades personals mencionades anteriorment directament de les dades personals que hàgiu facilitat a la plataforma (sempre que la plataforma de la xarxa social tingui dret a compartir les vostres dades personals amb nosaltres).

També recopilem informació sobre les compres que feu als Villages, com:

les botigues on compreu. els detalls de les transaccions (inclosa la data, el temps i el valor de la transacció) Recopilem aquestes dades personals quan escanegeu el vostre codi QR personal a una botiga del Village en fer una compra (hem de recopilar aquestes dades personals per oferir-vos tots els beneficis de Membership).

Si ens heu donat permís per fer-ho, recopilem informació sobre la vostra ubicació aproximada (segons la vostra adreça IP):

quan obriu els correus electrònics o altres missatges electrònics nostres. Això ens permet personalitzar el contingut dels nostres missatges segons la vostra ubicació aproximada. quan sou a prop d'un lloc en concret (quan inicieu sessió Membership al vostre dispositiu), de manera que us puguem enviar continguts concrets a la nostra pàgina web, i quan entreu a un Village de nou, per tal de determinar si el missatge anterior va ser efectiu o no. Recopilem galetes del vostre dispositiu mòbil quan utilitzeu la nostra aplicació o visiteu un lloc web associat a un Village o una de les nostres marques. Podeu consultar la nostra eina de consentiment de cookies aquí.

També podem combinar aquestes dades personals amb altres dades personals que tenim sobre vós a totes les entitats de la llista de controladors del nostre grup (consulteu l'apartat anterior Qui som) i els diferents canals que utilitzeu per interactuar amb nosaltres (per exemple, el nostre lloc web o la nostra aplicació). A més, podem combinar totes les dades personals que tenim sobre vós amb dades personals vostres que tinguin els nostres col·laboradors seleccionats i/o botigues minoristes, si heu acceptat que poden compartir les vostres dades personals amb tercers, d'acord amb les seves pròpies avís de privacitat i les vostres preferències personals. Fem això per a fer-nos una idea sobre els tipus d'ofertes que us poden interessar.

Quan interactuem amb vós (per exemple, quan utilitzeu els serveis que proporcionem), podem aprendre certs detalls sobre la vostra persona que no encaixen en una de les categories mencionades anteriorment. És possible que enregistrem aquesta informació per assegurar que podem recordar detalls importants sobre vós en el futur. Us garantim que només un petit nombre de persones autoritzades té accés a aquestes dades personals i que no les utilitzarem per cap altre propòsit que no sigui mantenir una relació permanent amb vós, el nostre valuós client, quan ens visiteu o quan interactuem amb vós.

Durant la vostra afiliació a Membership és possible que (si ens heu donat el vostre consentiment per enviar-vos promocions) sol·licitem la vostra opinió sobre certs aspectes de la vostra experiència amb nosaltres, inclosa la pregunta de si és probable que recomaneu o torneu a visitar un Village. Les opinions que ens feu arribar poden afectar la naturalesa o el volum del material de màrqueting que rebeu per part nostra (de nou, si ens heu donat el vostre consentiment per rebre aquest tipus de màrqueting). Per exemple, si creieu que recomanaríeu un Village a un amic, pot ser que us enviem contingut de màrqueting que pugueu transmetre fàcilment a altres persones que hi estiguin interessades.

Com utilitzem les vostres dades personals?

Estem tractant les vostres dades personals per permet re-us afiliar-vos i participar a Membership i, sobretot, fer el següent:

quan fem ofertes especials a membres Membership sobre les marques venudes a un Village, podem adaptar aquestes ofertes per garantir que rebeu els tipus d'ofertes que més us interessen (aquest tipus d'ofertes reben el nom d'obsequi). quan pensem que us mereixeu un petit extra basant-nos en les vostres transaccions, us el podem oferir (aquest tipus d'obsequis s'anomenen recompenses). Recopilem informació sobre les vostres activitats de compra als Villages de manera que puguem donar-vos tots els beneficis de pertànyer a Membership.Quan tenim informació sobre les vostres transaccions, podem determinar:

en quin moment sou elegible per a una recompensa segons les vostres compres. quines són les vostres botigues i marques preferides, de manera que puguem dirigir les ofertes que us fem i les vostres preferències. A més, utilitzem les vostres dades personals:

per gestionar i millorar Membership. per entendre millor el vostre patró de compres per tal de desenvolupar i millorar els nostres productes i serveis, i poder oferir-vos una millor experiència de compra, per analitzar l'eficàcia del nostre màrqueting i ajudar-nos a proporcionar unes ofertes més rellevants, assessorament i informació per a vós i els altres visitants. per fer-nos una idea més clara del nostre tipus de visitants, tant a nivell de grups com de persones individuals, i per tant proporcionar-vos un servei fluid, adient i homogeni. per proporcionar-vos informació sobre esdeveniments, ofertes especials, promocions i altres temes rellevants dels Villages, les botigues outlet dels Villages, així com els articles que venen i els serveis que ofereixen (si ens heu donat el vostre consentiment per fer-ho). per fer publicitat dels nostres Villages i serveis a les xarxes socials per a altres persones que també puguin estar interessades en el que oferim (si ens heu donat el vostre consentiment per fer-ho). per anunciar ofertes o promocions dels nostres col·laboradors tercers (tal com s'especifica a «Amb qui compartim les vostres dades personals?») si ens heu donat el vostre consentiment per fer-ho. per proporcionar qualsevol tipus de servei que ens pugueu sol·licitar o que us puguem oferir com a avantatge de pertànyer a Membership, com utilitzar la vostra adreça per als serveis de lliurament remots. per garantir que la informació que tenim és precisa i està actualitzada. (si tenim el vostre consentiment, sempre que ho exigeixi la llei) per la investigació i l'anàlisi i perquè puguem posar-nos en contacte amb vós, de tant en tant, per a aquest propòsit o amb la finalitat de realitzar enquestes o grups de mostra. per notificar-vos els canvis als nostres serveis. Quant de temps guardem les vostres dades personals?

Guardarem les vostres dades personals sempre que seguiu interactuant amb nosaltres (per exemple, si llegiu o feu clic a un correu electrònic que us enviem, feu una compra al Village o assistiu a un esdeveniment que hàgim organitzat). Si no interactueu amb nosaltres durant més de tres anys, intentarem posar-nos en contacte amb vós per veure si encara voleu ser un membre Membership.

Si no tenim notícies vostres (o si ens dieu, en qualsevol moment, que ja no voleu seguir sent un membre Membership), llavors esborrarem les vostres dades personals dels nostres registres.

Potser hi haurà algunes dades personals que només necessitem recopilar per proporcionar-vos un servei en concret (per exemple, si utilitzeu els nostres serveis d'aparcament de cotxes necessitarem disposar del número de matrícula del vostre vehicle per poder dur a terme el servei). Eliminarem aquestes dades personals tan bon punt com el servei en qüestió hagi finalitzat. Pot ser que tot i així guardem les vostres preferències sobre la manera en què s'ha lliurat el servei per poder millorar la vostra experiència el proper cop.

Amb qui compartim les vostres dades personals?

Compartim les vostres dades personals entre nosaltres (consulteu l'apartat Qui som anterior) mitjançant un accés conjunt a una base de dades central que comparteixen tots els Villages d'Europa. Cada Village comparteix les dades personals dels seus propis membres Membership amb altres Villages, incloent-los com a part de la nostra base de dades central. Això us permet, com a membre Membership, beneficiar-vos dels avantatges de Membership a tots els Villages d'Europa, fins i tot guanyant i bescanviant obsequis i recompenses a més Villages (d'acord amb les Condicions d'afiliació).

Amb els propòsits indicats anteriorment, també podem proporcionar les vostres dades personals als nostres proveïdors i processadors que duen a terme determinats serveis comercials per a nosaltres. Compartim les vostres dades personals amb tercers que:

processin la informació de les transaccions per determinar si sou elegible per a un obsequi o una recompensa. si ens heu donat el vostre consentiment per fer-ho: es comuniquen amb vós en nom nostre a través del correu electrònic. comparteixen les vostres dades personals a les plataformes de xarxes socials (a través d'una agència de publicitat), que només les utilitzarà per identificar altres persones similars a vós i que potser també estan interessades en els Villages o Membership, de manera que puguem promocionar-nos amb elles a través d'aquestes xarxes socials. utilitzen la vostra ubicació per enviar-vos missatges electrònics específics (basant-se en la vostra ubicació quan obriu un correu o un missatge electrònic nostre). utilitzen la vostra ubicació per mostrar-vos continguts dirigits quan accediu a la pàgina web de Membership. En alguns casos, les vostres dades personals que recopilem també poden ésser processades fora de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) i pot ser que aquests destins no disposin de lleis que protegeixin les vostres dades personals al mateix nivell que a l'EEE. Tenim l'obligació de garantir que les vostres dades personals que processem nosaltres o els nostres proveïdors i col·laboradors que operen fora de l'EEE rebin un tracte segur i es protegeixin contra qualsevol accés no autoritzat, pèrdua o destrucció, tractament il·legal, i qualsevol tipus de tractament incompatible amb les finalitats descrites en aquest Avís.

Podeu fer clic aquí per obtenir la llista dels proveïdors i processadors que utilitzem actualment, i altres parts a qui revelem les vostres dades personals. Aquest enllaç també conté informació sobre la manera en què aquestes parts utilitzen les vostres dades personals, qualsevol tipus de tractament que realitzin fora de l'EEE i les garanties que s'utilitzen per protegir les vostres dades personals si aquest fos el cas. Aquesta informació pot ser actualitzada de tant en tant.Poseu-vos en contacte amb nosaltres, si desitgeu rebre més informació sobre les garanties que utilitzem per protegir les vostres dades personals quan es processen fora de l'EEE (consulteu Contacte més endavant).

A més, podem revelar les vostres dades personals:

si tenim l'obligació de revelar o compartir les vostres dades personals per complir qualsevol obligació legal, o per tal de protegir els drets, la propietat o la seguretat del nostre negoci, els nostres clients o alters. Això inclou, en casos específics, intercanviar informació amb altres empreses i organitzacions com a protecció contra possibles fraus. amb els drethavents o substituts de tots o una part dels nostres respectius negocis. Base legal perquè puguem utilitzar les vostres dades personals

Necessitem processar la vostra adreça de correu electrònic per poder posar-nos en contacte amb vós en relació amb el programa Membership (que es regeix per les Condicions d'afiliació). En determinades circumstàncies, processem les vostres dades personals després d'obtenir el vostre consentiment per fer-ho amb les finalitats següents: enviar-vos comunicacions de màrqueting. anunciar-nos a les plataformes de xarxes socials. utilitzar la vostra ubicació per enviar missatges i continguts específics. utilitzar la vostra ubicació per controlar l'eficàcia dels nostres missatges. La majoria de vegades, la recopilació i l'ús de les dades personals a què ens hem referit és en el nostre legítim interès (consulteu l'apartat anterior «Quines de les vostres dades personals recopilem?») de manera que podem: proporcionar-vos un servei que us sigui tan útil, agradable i beneficiós como sigui possible, per exemple, personalitzant la manera en què us contactem, assegurant-nos que us comuniquem totes les ofertes que es refereixen específicament al vostre Village preferit, adaptant els obsequis a les vostres preferències i contactant-vos a través del vostre mètode de comunicació preferit. entendre millor la nostra base de clients de manera que puguem millorar els nostres serveis i activitats de màrqueting (que també us podria beneficiar). Quan ens basem en els nostres legítims interessos per recopilar i utilitzar les vostres dades personals (fins i tot per la presa de decisions automatitzada i l'elaboració de perfils com s'indica a l'apartat Presa de decisions automatitzada més endavant), hem de tenir en compte si aquests legítims interessos queden anul·lats pels vostres interessos o els vostres drets i llibertats fonamentals.

Només podem continuar si decidim que els vostres interessos, drets i llibertats no invaliden els nostres interessos legítims. Hem tingut en compte aquestes qüestions i allà on creiem es corre el risc que un dels vostres interessos o drets i llibertats fonamentals es vegi afectat no utilitzarem les vostres dades personals llevat que hi hagi una altre base legal que ens ho permeti (ja sigui perquè és necessari per poder complir el contracte que tenim amb vós o perquè ens doneu el vostre consentiment). Per exemple, creiem que el fet de recopilar les vostres dades d'ubicació pot ser intrusiu i, per tant, només ho farem amb el vostre consentiment.

Què succeeix si no ens proporcioneu les dades personals que sol·licitem o ens demaneu que deixem de processar les vostres dades personals?

Heu de tenir en compte que per poder-vos registrar a Membership o seguir fent-lo servir, només necessitem la vostra adreça de correu electrònic.No obstant això, si ens faciliteu més dades personals quan us les demanem, podrem oferir-vos un millor servei i una millor experiència Membership. Com hem mencionat anteriorment, també recopilem certa informació sobre les vostres activitats i transaccions als Villages per tal que pugueu participar a Membership.

En cas que ens demaneu que deixem d'utilitzar les vostres dades personals (consulteu l'apartat anterior Els vostres drets), no podrem oferir-vos tots les beneficis de Membership.

Com us podem contactar?

Membership funciona millor quan tenim la llibertat de comunicar-nos amb vós per compartir els detalls dels obsequis, recompenses i altres ofertes en què podeu estar interessats.

Per poder proporcionar-vos els beneficis de Membership és possible que, si tenim el vostre consentiment, us contactem per correu postal, correu electrònic, missatges de text SMS, telèfon o altres mitjans, inclosos els mitjans electrònics com Facebook i les aplicacions de xarxes socials, i només utilitzant les dades de contacte que ens proporcioneu de tant en tant.

Si ja no desitgeu rebre aquest o alguns tipus de comunicacions, ens ho podeu comunicar mitjançant una de les adreces de correu electrònic que s'indiquen aquí. També podeu actualitzar les dades de contacte que preferiu en qualsevol moment posant-vos en contacte a l'adreça que s'ha indicat anteriorment.

Presa de decisions automatitzada

Utilitzem una tecnologia que realitza un seguiment de les vostres compres als Villages i ens ajuda a elaborar un perfil de les marques i productes que preferiu.

Això significa que és probable que rebeu més ofertes que s'adaptin a les vostres preferències, basades en les vostres transaccions prèvies.També significa que no enviem els mateixos obsequis a tots els nostres membres Membership, de manera que és possible que no rebeu les mateixes ofertes que un altre membre Membership. Si no esteu d'acord amb una de les decisions automatitzades que la nostra tecnologia hagi pres, ens ho podeu comunicar (consulteu l'apartat anterior Contacte). Tot i així, teniu dret a oposar-vos al processament de les vostres dades personals per a la presa de decisions automatitzada o limitar-ne l'ús (consulteu l'apartat anterior Els vostres drets).

Recordeu que la base legal perquè puguem dur a terme aquesta presa de decisions automatitzada «o elaboració de perfils» és que és un dels nostres interessos legítims, després d'haver considerat si els vostres interessos i drets i llibertats fonamentals queden anul·lats per aquest tipus de processament. Consulteu Base legal perquè puguem utilitzar les vostres dades personals (anterior) per a més informació.

Les vostres peticions

La llei ens exigeix que responguem les peticions i proporcionem informació de manera gratuïta, excepte en els casos en què les vostres peticions siguin clarament infundades o excessives (sobretot les de caràcter repetitiu); en aquest cas podrem aplicar un preu raonable (tenint en compte els costs administratius de proporcionar la informació o comunicació, o dur a terme l'acció sol·licitada), o rebutjar respondre a la petició.

Considereu de manera responsable la vostra petició abans d'enviar-la.Us donarem una resposta el més aviat possible.Per norma general, el termini és de menys d'un mes des del moment en què rebem la petició però, si ens fes falta més temps, us ho faríem saber.

Contacte

Si heu de posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol motiu (fins i tot exercir qualsevol dels vostres drets en relació amb la protecció de dades indicada anteriorment), envieu-nos una sol·licitud mitjançant les dades que s'indiquen aquí.