Termes i Condicions dels Descomptes Extraordinaris

Pots gaudir de les següents ofertes (les "Ofertes") de les boutiques que s'enumeren a continuació (les "Boutiques participants"):

  1. Pots beneficiar-te de les promocions mitjançant les compres realitzades al Village o a través del Servei de Virtual Shopping.

  2. Les promocions poden estar subjectes a exclusions i restriccions; consulta les Boutiques participants aquí per a més detalls.

  3. Els descomptes s'aplicaran sobre el preu original. Es pot aplicar una compra mínima. Consultar amb la boutique el producte adherit a cada promoció.

  4. Els descomptes disponibles com a part d'aquesta promoció: (i) no es poden utilitzar juntament amb altres ofertes disponibles a La Roca Village durant el termini d'aquesta; (ii) no es poden utilitzar per a compres anteriors; (iii) no es poden utilitzar per comprar targetes de regal; (iv) no es poden canviar per despeses d'enviament per compres realitzades a través de el Servei de Virtual Shopping; i (v) s'aplicaran a les compres realitzades en una sola transacció a la boutique participant corresponent únicament.

  5. Nosaltres i/o les marques participants podem modificar, retirar o cancel·lar aquesta promoció per qualsevol motiu, en qualsevol moment, amb un avís raonable.

  6. Podem modificar aquests termes i condicions, en qualsevol moment, amb un avís raonable.

  7. Al participar en la promoció, estàs acceptant que nosaltres (incloses les nostres empreses relacionades i els propietaris de La Roca Village) no som responsables: (a) dels preus als quals qualsevol boutique participant publiciti o vengui; (b) per la disponibilitat o qualitat dels productes de les boutiques participants; o (c) si una boutique participant no compleix amb alguna oferta que suposadament està disponible per aquesta promoció en la seva totalitat o en part, i el seu únic remei a aquesta situació és presentar un reclam a la boutique participant corresponent.