LA ROCA VILLAGE 10% ADDICIONAL PER A LA ROCA VILLAGE MEMBERSHIP

ELS SEGÜENTS TERMES I CONDICIONS S'APLICARAN A LES COMPRES DE PRODUCTES REALITZADES A LA BOUTIQUE ON UTILITZI EL 10% ADDICIONAL:
 1. Només es pot utilitzar en les boutiques participants de La Roca Village. No totes les boutiques de La Roca Village participen a aquesta promoció. A més, algunes tenen certes restriccions i excepcions. Per a més informació sobre les boutiques participants, incloent les restriccions i excepcions aplicables, si us plau mira més avall.

 2. S'ha de presentar al moment de realitzar la compra per rebre el descompte.

 3. No és vàlid mentre tingui lloc una altra campanya promocional.

 4. No és acumulable a altres ofertes.

 5. Està limitat a un per persona.

 6. No té valor monetari.

 7. Els descomptes oferts s'aplicaran sobre els preus de la boutique, abans de l'aplicació de qualsevol impost, taxes, tributs o qualsevol altre anàleg.

 8. El client coneix i accepta que:

8.1 Value Retail Management Spain, SLU, les seves filials i societats associades així com els propietaris de La Roca Village (conjuntament referits com "VR") no són responsables dels preus que les boutiques anunciïn o/ni dels preus als que es venguin els seus productes en cada moment;

8.2 VR gestiona La Roca Village de manera que els cupons de descompte no creen cap relació contractual entre VR i el client en relació amb el descompte ofert al -10% addicional o de qualsevol altra manera;

8.3 VR no proporciona garanties pel que fa als productes (com per exemple en relació amb la qualitat dels mateixos) que el client adquireix mitjançant els cupons de descompte a les boutiques;

8.4 El client no tindrà dret, i renuncia a fer cap reclamació contra VR en cas que la boutique no accepti el -10% addicional en la seva totalitat o en part, i l'únic recurs que tindrà el client en aquesta situació és reclamar únicament a la corresponent boutique; i

8.5 El client no tindrà dret, i renuncia a instar cap reclamació en cas de mort, dany o pèrdua (personal o material) sofert pel client o terceres persones com a conseqüència de l'ús per part del client del cupó de descompte en l'adquisició de productes de qualsevol boutique.

 1. Els termes i condicions de venda en cada boutique s'aplicaran a qualsevol compra a aquesta boutique utilitzant el -10% addicional que estan subjectes als termes i condicions de venda aplicats per cada boutique.

 2. El client indemnitzarà VR, així com als seus directius i empleats, i els exonera de responsabilitat davant de qualsevol acció, reclamació, danys (inclosos els imports pagats sense perjudici), pèrdues i costos que hagués patit VR i / o directius i empleats com a resultat de qualsevol acció o reclamació efectuada per algun client que estigués en desacord amb els reconeixements, acords i renúncies efectuats per l'esmentat client.

 3. Li recordem que les seves dades personals seran processades per Value Retail Management Spain, SLU, empresa administradora de La Roca Village, amb el propòsit d'administrar el -10% addicional, així com qualsevol altra acció necessària per facilitar el seu correcte ús i intercanvi. Per la present, l'informem que les seves dades personals no seran transferides a tercers, amb l'excepció dels proveïdors de serveis de La Roca Village, altres companyies de Value Retail o per complir amb obligacions legals.

També li recordem que pot consultar la nostra política de privacitat per obtenir més informació sobre com protegim les vostres dades personals i com exercir els seus drets, en la nostra pàgina web www.tbvsc.com/la-roca-village/ca o a la Recepció del Village.

Per tant, Value Retail Management Spain, SLU, l'informa que pot exercir els seus drets per accedir, rectificar, eliminar o restringir el processament o la portabilitat de les dades, escrivint a la següent adreça: Departament Legal, Oficines de La Roca Village, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca de Vallès, CP 08430, Barcelona, o enviant un correu electrònic a legal@larocavillage.com, proporcionant una prova de la seva identitat.

EXCEPCIONS

 • Baldinini: Consultar condicions amb la boutique
 • Balenciaga: Descompte no aplicable
 • BOSS: Consultar condicions amb la boutique
 • Dolce & Gabbana: Consultar condicions amb la boutique
 • Golden Goose: Descompte no aplicable
 • Gucci: Descompte no aplicable
 • Max Mara: Consultar condicions amb la boutique
 • Polo Ralph Lauren Children: Descompte no aplicable
 • Polo Ralph Lauren Men: Descompte no aplicable
 • Polo Ralph Lauren Women: Descompte no aplicable
 • Prada: Descompte no aplicable
 • Saint Laurent: Consultar condicions amb la boutique
 • Versace: Descompte no aplicable
 • Descompte no aplicable als restaurants

BOUTIQUES PARTICIPANTS
*Fes clic aquí per veure totes les boutiques participants. Per obtenir més informació, pregunteu en les boutiques.