Partners

Els nostres partners d'aerolínies

Al finalitzar les teves compres al Village, reclama els teus punts de viatger freqüent simplement enviant un correu a FrequentFlyerRewards@larocavillage.com amb el teu comprovant de membre, els rebuts de cadascuna de les teves compres i una imatge editada de la targeta de crèdit amb la qual s'ha realitzat el pagament, mantenint només nom de titular i els últims 4 dígits.

D'acord amb els nostres Protocol de Compres, t'oferim un servei de redempció electrònica fins a nou avís.

Per conèixer els termes i condicions, fes clic aquí.

Tingues en compte que GBP (£) es refereix a les despeses a Bicester Village només, i l'Euro (€) es refereix a les despeses en els altres Villages d'Europa.

Partners

Aerolínies col·laboradores

Gaudeix de la teva jornada de compres alhora que acumules milles: la Col·lecció dels nou Villages de The Bicester Collection® s'ha associat amb companyies aèries i programes de viatger freqüent de tot el món, oferint als seus membres l'oportunitat d'acumular milles amb les seves compres en qualsevol dels nou Villages d'Europa. Només has de presentar la teva identificació com a afiliat i els tiquets de compra a Concierge Services del Village corresponent el mateix dia de la visita.