Treballa amb nosaltres

Uneix-te i viu la teva experiència amb nosaltres.

A La Roca Village, ens apassiona proporcionar als nostres guests un servei excepcional, experiències encantadores i records increïbles.

Carrera professional al Village

Descobreix les vacants disponibles del Village i troba el teu lloc perfecte o crea el teu perfil a la nostra plataforma de contractació per estar informat dels esdeveniments de contractació, noves oportunitats i per ser contactat directament.

La Roca Village t'ofereix una experiència de luxe on l’hospitalitat és la característica principal. Per aconseguir això, busquem persones amb grans habilitats que puguin satisfer les necessitats dels clients de la millor manera.

Aquí a La Roca Village, estem sempre buscant persones dinàmiques i amb talent, que tinguin una ment enfocada al món internacional, que comparteixin la mateixa passió que nosaltres per la moda, que aspiri a arribar al millor del millor. Proporcionant un ambient estimulador i donant suport a tot l’equip, oferim als treballadors l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats i ser part del nostre equip tan divers.

A cada una de les posicions de retail i d’hospitality a La Roca Village, arribaràs a ser l’ambaixador tant de la marca per a la que treballes com pel Village en sí. Cada dia estaràs creant experiències úniques i memorables pels nostres clients.

Ets tu? Aquí tens l’oportunitat d’estimar el què fas i fer del que estrimes una carrera amb un món ple d'oportunitats.

Si vols ajuda amb el teu perfil, envia un correu electrònic a villagecareers@larocavillage.com per solicitar-la.

 • Bicester Village Village HQ Careers Image Main

  Carreres professionals a The Bicester Collection

  Busques una carrera professional al sector del retail?

  Veure'n més
 • Utilitza les teves habilitats lingüístiques

  Estem buscant perfils multilingües que gaudeixin interactuar amb els altres, siguin amigables i propers, per unir-se als equips de les nostres boutiques. Fes una ullada a les posicions disponibles i aplica directament

  Aplica ara mateix

The Bicester Collection is blessed with great talent, a journey that is at its beginning and the flexibility to be agile in the global race for relevance.

Scott Malkin

Chairman