Bicester Village Boutique Careers Main Image
Bicester Village Boutique Careers Main Image

Treballa al Village

A La Roca Village, ens apassiona proporcionar als nostres guests un servei excepcional, experiències encantadores i records increïbles.

La Roca Village t'ofereix una experiència de luxe on l’hospitalitat és la característica principal. Per aconseguir això, busquem persones amb grans habilitats que puguin satisfer les necessitats dels clients de la millor manera.

Aquí a La Roca Village, estem sempre buscant persones dinàmiques i amb talent, que tinguin una ment enfocada al món internacional, que comparteixin la mateixa passió que nosaltres per la moda, que aspiri a arribar al millor del millor. Proporcionant un ambient estimulador i donant suport a tot l’equip, oferim als treballadors l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats i ser part del nostre equip tan divers.

A cada una de les posicions de retail i d’hospitality a La Roca Village, arribaràs a ser l’ambaixador tant de la marca per a la que treballes com pel Village en sí. Cada dia estaràs creant experiències úniques i memorables pels nostres clients.

Ets tu? Aquí tens l’oportunitat d’estimar el què fas i fer del que estrimes una carrera amb un món ple d'oportunitats.

Si vols ajuda amb el teu perfil, envia un correu electrònic a villagecareers@larocavillage.com per solicitar-la.

  • Vacants actuals

    Consulta les vacants disponibles del Village i troba el teu rol perfecte.

    Descobreix
  • Connecta amb nosaltres

    Deixa el teu CV i rep actualitzacions sobre nous treballs i oportunitats.

    Veure'n més