La Roca Village street with trees and benches
La Roca Village street with trees and benches

Sobre nosaltres

La Roca Village

La Roca Village pertany a un dels 11 destins de compres globals, tots amb marques líders mundials i descomptes excepcionals.

La Roca Village és un dels 11 destins de compres de The Bicester Village Shopping Collection, distribuïts a Europa i la Xina.

Situat a 40 minuts de Barcelona, el Village acull més de 150 boutiques de les millors firmes nacionals i internacionals amb descomptes fins al 60% sobre el preu original durant tot l'any.

La història de La Roca Village està molt lligada al territori. Des de la seva inauguració el 8 de juliol de 1998, ha representat l'essència mediterrània inspirant-se en l'arquitectura tradicional i en els motius de Gaudí per oferir un entorn acollidor. Amb un ampli horari d'obertura (de dilluns a diumenge de 10 a 21 h) i gràcies al seu gran allotjament, una excel·lent oferta gastronòmica i uns quants serveis d'hospitalitat, el temps a La Roca Village es converteix en una experiència única de compres a l'aire lliure.

Descobreix els Villages

Tots els nostres Villages tenen el seu propi estil, gust regional i una barreja curosament seleccionada de boutiques. I tots ofereixen promocions irresistibles. Els Villages es troben en diversos llocs, però la nostra missió sempre ha estat la mateixa: crear experiències extraordinàries per als nostres hostes.

Descobreix els nostres Villages