Termes i condicions del Programa Membership

Aquests termes i condicions ("Termes") regeixen el Programa de Membership de The Bicester Collection ("Programa de Membership"). El promotor del Programa de Membership és Value Retail PLC, 50 Pingle Drive, Bicester OX26 6WD ("nosaltres" o "ens").

El Programa de Membership pot oferir als Membres diversos beneficis, com ara concursos, sorteigs de premis, accés a The Apartment, Targetes de regal ("Premis i recompenses"). Els premis i les recompenses estaran subjectes als seus propis termes i condicions addicionals. Cadascun dels Value Retail Villages al Regne Unit i Europa pot oferir premis i recompenses. Pots triar de quin Village prefereixes rebre premis i recompenses.

L'Avís de privadesa de Membershipbrinda més informació sobre com es recopilen i processen les vostres dades personals com a part del Programa de Membership. El contracte entre nosaltres requereix que processem les vostres dades personals d'acord amb l'Avís de Privacitat. Els Termes poden ser modificats en qualsevol moment per nosaltres, per la qual cosa us notificarem de qualsevol canvi per correu electrònic abans que aquests canvis entrin en vigor. La versió en vigor a cada moment també es mostrarà aquí. Si no esteu d'acord amb els canvis que realitzem als Termes, teniu dret a cancel·lar el vostre Membership sense cap cost ni penalització. Si decidiu fer-ho, feu-nos-ho saber com més aviat millor contactus@larocavillage.com. Si continueu utilitzant el vostre Membership, es considerarà que heu acceptat la darrera versió dels Termes.

Si proposem un canvi en els Termes que pugui tenir un impacte significatiu en vostè o afectés els seus drets legals, us sol·licitarem el vostre consentiment per al canvi.

Si no doneu el vostre consentiment per a un canvi on l'hem sol·licitat (o si us comuniqueu amb nosaltres per dir-nos que no esteu d'acord amb un canvi que us hem notificat), cancel·larem el vostre Membership, després de donar-vos una oportunitat justa per bescanviar els beneficis que hagi acumulat fins aquell moment.

Per ser Membre, ha de tenir 18 anys o més i tenir la capacitat de rebre notificacions electròniques del Programa de Membership a través de la forma de comunicació electrònica que fem servir de tant en tant (per exemple, una adreça de correu electrònic). El programa de Membership és només per a ús personal dels membres.

La seva condició de membre del Membership queda a la nostra discreció sencera i, en conseqüència, podem rebutjar una sol·licitud per qualsevol motiu. Un individu només pot tenir un compte de Membership activa. Ens reservem el dret de rebutjar, fusionar o tancar comptes de Membership addicionals en qualsevol moment. Ens reservem el dret de controlar la quantitat de comptes de Memberships a qualsevol llar i el dret de cancel·lar qualsevol compte de Membership que sospitem que està duplicada.

Tots els membres nous ingressen al programa de Membership al nivell 1. Per cada 1€ que gasti a Village, se li atorgarà una estrella: heu d'escanejar el vostre codi QR de membre de Membership per rebre estrelles en les vostres compres. Quan hagueu acumulat suficients estrelles, passarà al nivell 2, i després al nivell 3. Cada nivell del programa Membership comporta diferents recompenses i obsequis; alguns es relacionen amb la quantitat d'estrelles atorgades, d'altres s'ofereixen simplement perquè són membres d'aquest nivell en particular.

A finals del mes de febrer de cada any, les seves estrelles es restabliran a zero. Això vol dir que es restabliran també totes les recompenses ofertes en relació amb les estrelles atorgades. Tot i això, per a l'any següent, l'usuari romandrà al Nivell del programa en què va finalitzar l'any anterior. La quantitat d'estrelles atorgades l'any següent determinarà el Nivell per als anys subsegüents:

Per exemple, si acaba l'any u al Nivell 3, les seves estrelles es restableixen a zero, però roman al Nivell 3. Si no rep cap estrella al llarg de l'any dos, passarà al Nivell 2 a l'any tres, i novament , si no obtingués estrelles durant el tercer any, passarà al nivell 1 el quart any. Podeu consultar la quantitat d'estrelles i el seu nivell al vostre compte de membre de Membership al nostre lloc web oa l'aplicació mòbil de La Roca Village.

Podeu optar per deixar el Programa de Membership en qualsevol moment posant-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça contactus@larocavillage.com.

Heu de mantenir-vos informats de qualsevol canvi en les vostres dades personals o de Membership. No serem responsables de cap pèrdua de premis o recompenses a conseqüència de dades que estiguin desactualitzades o siguin inexactes.

Podem, en qualsevol moment, cancel·lar el Programa de Membership.

Podem cancel·lar el vostre compte Membership en qualsevol moment si creiem que ha incomplert els Termes o s'ha comportat de manera inapropiada, enganyosa o abusiva.

Podem, a la nostra discreció, esmenar, negar-nos a emetre, retirar o cancel·lar Premis i/o Recompenses en qualsevol moment.

Els premis i les recompenses són la seva responsabilitat, igual que els detalls de seguretat relacionats amb el compte Membership. No serem responsables de cap pèrdua derivada de la manca de garantia de la seva custòdia.

Els premis i les recompenses no es poden transferir (llevat que s'esmenti expressament a l'oferta en particular), comprar, vendre o intercanviar de cap manera. Només es pot fer servir un premi o recompensa alhora i no es pot combinar amb cap altre premi o recompensa.

Tots els premis i recompenses estan subjectes a una data de caducitat, més enllà de la qual no es poden fer servir ni tornar a emetre. Els premis i les recompenses que es perdin o extraviïn no es tornaran a emetre. Els premis i les recompenses només es poden bescanviar a la ubicació indicada.

Molts dels beneficis del programa Membership són oferts per les pròpies Boutiques del Village. El Programa de Membership no (llevat que sigui requerit per la llei) (i) assumeix cap responsabilitat per les ofertes proporcionades per les boutiques participants; i/o (ii) proporcionar qualsevol garantia respecte als productes (inclosa, entre d'altres, la qualitat dels mateixos) que el membre de Membership pugui obtenir a través de l'oferta a la boutique participant corresponent.

  1. Els Termes es regeixen per la llei anglesa, però no limiten els drets que té al país de la UE on viu. Aquests Termes estan subjectes a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals d'Anglaterra i Gal·les, cosa que significa que pot presentar una reclamació per fer complir els seus drets de protecció al consumidor en relació amb aquests Termes a Anglaterra o al país de la UE al que viu.