THE SMILEY COMPANY EN THE BICESTER COLLECTION

Happier Schools Project

Emoties vrijmaken - Kinderen inspireren - Positiviteit verspreiden

The Bicester Collection en The Smiley Company bundelen hun krachten en lanceren een wereldwijd initiatief om miljoenen kinderen wereldwijd te bereiken en hen te helpen hun emoties te onderzoeken, ermee te leren omgaan en de mensen om hen heen te begrijpen.

Het Happier Schools Project bestaat uit leuke, eenvoudig te gebruiken activiteitenkaarten die zijn ontwikkeld om de emotionele en sociale intelligentie van kinderen te stimuleren. Als je een ouder bent, een leerkracht op school of een afgevaardigde van een ngo, zullen deze kaarten je helpen bij het inspireren, versterken en opbouwen van de levensvaardigheden die kinderen vandaag nodig hebben voor morgen

Deze leermodules zijn beschikbaar in 13 talen en zijn ontworpen door The Smiley Company in overleg met Dacher Keltner, hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Californië, Berkeley, en Jane Ballantine, onderwijsexpert uit het Verenigd Koninkrijk.

Klik hieronder om de gratis kaarten naar keuze te downloaden...

Download de bijhorende kaarten

De activiteitenkaarten staan vol met feiten en activiteiten die kinderen leren over de 27 voornaamste emoties. De gesprekskaarten zijn bedoeld om een dialoog op gang te brengen en kinderen aan te moedigen om zich open te stellen en te praten.

DO GOOD doen we samen

Wij geloven in een wereld waarin elk kind, waar het ook geboren is, kan genieten van een toekomst waarin kwaliteitsonderwijs een recht - en geen voorrecht - is.

Wij werken via ons DO GOOD-programma samen met 10 ongelooflijke liefdadigheidsinstellingen die zich richten op de vrijwaring van de toekomst van kinderen, zowel lokaal als wereldwijd: Adream, Brides do Good, charity: water, IntoUniversity, L’ENVOL, Make-A-Wish®, SeriousFun Children’s Network, Women for Women International en World Connect.

£ 1 / € 1 kan het leven van een kind veranderen. Bedankt dat je meedoet met onze missie DO GOOD.

Scan de onderstaande QR-code om te doneren of klik hier.

Our DO GOOD programme

DO GOOD verenigt alle Village rond één doel : de empowerment van vrouwen en kinderen.