Maasmechelen Village Website Terms & Conditions Main Image
Maasmechelen Village Website Terms & Conditions Main Image

Over ons

Maasmechelen Village

Midden in de prachtige Limburgse natuur, vlakbij het drielandenpunt, waar België, Nederland en Duitsland samenkomen, ligt Maasmechelen Village, een elegante openlucht winkelbestemming waar je in alle rust winkelt bij enkele van de meest toonaangevende luxemerken ter wereld.

Bij Maasmechelen Village winkel je bij meer dan 100 premium- en luxemerken, waaronder BOSS, The North Face en American Vintage. Je geniet er het hele jaar door van prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijzen.

Zin in een welverdiende pauze tijdens het shoppen? Proef heerlijke, lokale en internationale specialiteiten bij één van onze vier restaurants.

Maasmechelen Village is ook open op zon- en feestdagen en biedt meer dan 1600 gratis parkeerplaatsen.

Maasmechelen Village maakt deel uit van de The Bicester Collection.

The Bicester Collection verenigt 11 onderscheidende bestemmingen in Europa en China, elk binnen bereik van veel van 's werelds belangrijkste steden: Londen, Parijs, Shanghai, Milaan, Dublin, Barcelona, Madrid, Brussel, Antwerpen, Keulen, Düsseldorf, München, Frankfurt en Suzhou.

De collectie is uniek in zijn ongekende merkenmix, prachtige instellingen, culturele rijkdom en opmerkelijke service en aanbiedingen.

Ontdek de Village

The Bicester Collection is a family of eleven distinctive destinations in Europe and China, each within reach of some of the world’s most celebrated cities, including London, Dublin, Paris, Frankfurt, Brussels, Munich, Milan, Barcelona, Madrid, Shanghai and Suzhou.

Find your nearest Village
 • Nieuwe boetieks in Maasmechelen Village

  Ontdek alle nieuwe boetieks in de Village

  Ontdek meer >
 • Plan je bezoek

  Een onvergetelijke winkelervaring in de open lucht. De meer dan 100 boetieks in Maasmechelen Village zijn elke dag open, van maandag tot en met zondag van 10 tot 19 uur.

  Lees meer >
 • Boetieks

  Shop bij meer dan 100 boetieks van de grootste mode- en lifestylemerken ter wereld.

  Ontdek de boetieks >
 • Jobs

  Maasmechelen Village is altijd op zoek naar dynamische en getalenteerde mensen met een mindset voor internationale luxe, die onze passie voor mode delen en die er net als wij naar streven steeds de allerbeste te zijn.

  Ontdek meer >