Wacht niet op de solden!

Tot 50% korting*

Flaneer in alle rust van boetiek naar boetiek op de stijlvolle openluchtboulevard en profiteer van de vele zomerse aanbiedingen. Geniet van kortingen tot 50% op de Village-prijs bij aankoop van minimum 2 artikelen of een Make-A-Wish potlood van 1 euro.

Make-A-Wish aanbiedingen**

Aanbiedingen*

Plan je bezoek

Een onvergetelijke winkelervaring in de open lucht. De meer dan 100 boetieks in Maasmechelen Village zijn elke dag open, van maandag tot en met zondag van 10 tot 19 uur.

Lees meer >

(*) Deze aanbieding is enkel geldig in deelnemende boetieks van 1 juni 2022 t.e.m. 30 juni 2022 bij aankoop van twee of meer artikelen en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor eerder gedane aankopen of worden gebruikt bij aankoop van cadeaubonnen. Het is niet toegestaan om van dit aanbod gebruik te maken om goederen in bulk aan te kopen of met het oog op doorverkoop. Er kunnen uitsluitingen van toepassing zijn, vraag in de boetieks naar meer informatie.

(**) Deze aanbieding is enkel geldig in deelnemende boetieks van 23 juni 2022 t.e.m. 30 juni 2022 bij aankoop van twee of meer artikelen of een Make-A-Wish potlood van 1 euro en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor eerder gedane aankopen of worden gebruikt bij aankoop van cadeaubonnen. Het is niet toegestaan om van dit aanbod gebruik te maken om goederen in bulk aan te kopen of met het oog op doorverkoop. Er kunnen uitsluitingen van toepassing zijn, vraag in de boetieks naar meer informatie.