12 - 29 mei

Private Sale

Kortingen tot 30%

Word Member en ontvang je persoonlijke code voor Private Sale. Laat ze scannen in de boetieks en geniet nog tot 29 mei van kortingen tot wel 30% op de Village-prijs in deelnemende boetieks.

Aanbiedingen per merk *

Aanbiedingen per kortingspercentage *

Plan je bezoek

Een onvergetelijke winkelervaring in de open lucht. De meer dan 100 boetieks in Maasmechelen Village zijn elke dag open, van maandag tot en met zondag van 10 tot 19 uur.

Lees meer >
  • Restaurants

    Geniet van uitzonderlijke gastronomie in een uniek kader. Onze restaurants wachten je op om je in alle comfort een unieke ervaring te bezorgen.

    Alle restaurants >
  • Boetieks

    Al je favoriete ontwerpers op één plek. In Maasmechelen Village vind je meer dan 100 boetieks van 's werelds bekende merken.

    Ontdek de boetieks >

(*) Deze aanbieding is enkel geldig in deelnemende boetieks tijdens Private Sale van 12 mei t.e.m. 29 mei 2022 op vertoon van je persoonlijke QR-code en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor eerder gedane aankopen of worden gebruikt bij aankoop van cadeaubonnen. Het is niet toegestaan om van dit aanbod gebruik te maken om goederen in bulk aan te kopen of met het oog op doorverkoop. Er kunnen uitsluitingen van toepassing zijn, vraag in de boetieks naar meer informatie.