Solden

Laatste solden dagen | tot 31 Januari

Een unieke sfeer, meer dan 100 boetieks en vier elegante restaurants: Maasmechelen Village is dé winkelbestemming van de winter.

Laatste kans: upgrade je wintergarderobe aan onweerstaanbare ronde prijzen De Village is elk weekend van januari open van 10u tot 20u (ook op zondag).

A

B

C - D

E - F

G - H

I - K

L

M - N

O - R

S

T

U - W

X - #

Plan je bezoek

Maasmechelen Village biedt een buitengewone winkelervaring en is 7 dagen per week open tot 19:00 uur. Ontdek meer dan 100 boetieks, vier restaurants, gratis parking en heel wat premium services.

Lees meer >

Inspiratie

Word Member

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen, persoonlijke uitnodigingen voor Private Sale, unieke events en niet te missen extra’s van je favoriete boetieks.

(*) Korting toegepast op de Village-prijs. Geldig van 3 januari tot en met 31 januari 2023, tenzij anders aangegeven in de boetiek. Niet combineerbaar met andere promoties, ronde prijzen of huidige collecties. Geldig op geselecteerde items, tenzij anders aangegeven. Alle details van de promoties zijn terug te vinden in de boetieks. De aanbiedingen in de boetiek zijn altijd de juiste.