The Smiley Company wordt 50!

Ontdek vanaf 1 juli onze gloednieuwe samenwerking met The Smiley Company en verspreid mee de goede vibes van ons Do Good-programma!

De iconische Smiley werd in 1972 ontworpen door Frans journalist Franklin Loufrani en viert dit jaar zijn 50e verjaardag. The Smiley Company groeide van een feel-goodcampagne uit tot een lifestylemerk dat hét symbool is geworden van onvoorwaardelijk optimisme en een vrije, vooruitstrevende en gelukkige samenleving.

Deze zomer slaan we de handen in elkaar met het merk voor een aantal vrolijke installaties en een funky pop-upboetiek boordevol exclusieve Smiley-items* die barsten van de positiviteit. De opbrengst van de pop-upboetiek gaat integraal naar Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen, een organisatie die de wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Maak je klaar voor een zomer vol positiviteit en tover mee een glimlach op het gezicht van zij die hem het hardst nodig hebben.

  • Beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Shop de Smiley-collectie

Van vrolijke tote bags en slippers voor op het strand tot funky rugzakken en nog veel meer: de Smiley-collectie is slechts tijdelijk beschikbaar, dus wees er snel bij!

20 €

The Smiley Company

Hoed S/M wit

15 €

The Smiley Company

Waterfles

20 €

The Smiley Company

Beach towel

25 €

The Smiley Company

Black t-shirt

25 €

The Smiley Company

White t-shirt

25 €

The Smiley Company

Black sliders

20 €

The Smiley Company

Bucket Hat L/XL black

30 €

The Smiley Company

Hero tote bag