JOBS

Kom je eigen verhaal schrijven bij ons

Opportuniteiten bij de Village

Ben jij klaar voor een uitdaging in een elegante openlucht winkelbestemming waar prachtige collecties en service naar de klant centraal staan? Dan is een job bij Maasmechelen Village iets voor jou.

Stage

We zijn op zoek naar gepassioneerde stagiaires om ons team te versterken. Of je nu uitblinkt in digitale marketing, content creation, grafisch ontwerp, social media management of guest knowledge engagement, wij hebben een plek voor jou!

Ontdek hier alle vacatures >

Redenen om te werken bij Maasmechelen Village

Zin in een leuke nieuwe werkplek? De boetieks en restaurants in Maasmechelen Village zijn altijd op zoek naar fijne nieuwe collega’s.

Ontdek alle redenen >

Gebruik je talenkennis

We zijn op zoek naar vriendelijke, ondernemende meertalige sprekers om de boetiekteams te versterken. Bekijk de functies en solliciteer direct.

Solliciteer nu

Over Maasmechelen Village

Bij Maasmechelen Village winkel je bij meer dan 100 premium- en luxemerken, waaronder BOSS, The North Face en American Vintage. Je geniet er het hele jaar door van prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijzen.

Plan je bezoek >

The Bicester Collection is blessed with great talent, a journey that is at its beginning and the flexibility to be agile in the global race for relevance.

Scott Malkin

Chairman