Onze cadeaukaart

Een mooi geschenk voor elk moment, voor iedereen

Een cadeaukaart van Maasmechelen Village is meer dan enkel een kaart. Het is een luxueuze winkelervaring in openlucht bij meer dan 100 deelnemende boetieks* en een gastronomisch uitje in een van de restaurants*. Kortom: de perfecte cadeau, in een feestelijke verpakking.

Hoe koop je onze cadeaukaart?

Kom langs in het Tourist Information Centre van de Village, of koop je cadeaukaart online.
Je kiest zelf een bedrag tussen 5 en 500 euro. Goed om te weten: je kan nu ook een cadeaukaart kopen met je corona-consumptiecheques. Wil je meer dan 10 cadeaukaarten bestellen, of heb je graag een factuur? Geef ons een seintje via e-mail: we leggen het graag voor je klaar.

Wat is de levertijd?

Via het Tourist Information Centre in de Village, ontvang je de Gift Card meteen. Als je een Gift Card online koopt, verzenden we deze altijd met prioriteitsverzending.

Heb je een cadeaukaart gekregen?

Geweldig! Dan kan je meteen genieten van alles wat Maasmechelen Village je te bieden heeft. Bekijk het saldo van je cadeaukaart of je recente activiteiten via de knop hieronder.

Wissel je Sodexo Cadeau Pass in voor onze cadeaukaart

Kreeg je een Cadeau Pass van Sodexo? Dan kan je deze makkelijk inwisselen voor onze cadeaukaart. Ontdek hier hoe het werkt en waarom het zo’n goed idee is.

Boetieks

In Maasmechelen Village vind je meer dan 100 boetieks van 's werelds bekende merken.

Ontdek de boetieks >

Plan je bezoek

Een onvergetelijke winkelervaring in de open lucht. De meer dan 100 boetieks in Maasmechelen Village zijn elke dag open, van maandag tot en met zondag van 10 tot 19 uur.

Lees meer >

(*) De Maasmechelen Village Gift Card wordt niet geaccepteerd in de boetieks van All Saints, It’s all about Christmas en Le Tanneur, en het restaurant Giuliano of voor aankopen via onze virtuele shoppingdiensten.
(**) Maasmechelen Village is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij de postbezorging.