Guest service

Onze cadeaukaart

Een mooi geschenk voor elk moment, voor iedereen

Een cadeaukaart van Maasmechelen Village is meer dan enkel een kaart. Het is een luxueuze winkelervaring in openlucht bij meer dan 100 deelnemende boetieks* en een gastronomisch uitje in een van de restaurants*. Kortom: de perfecte cadeau, in een feestelijke verpakking.

Hoe koop je onze cadeaukaart?

Kom langs in de Concierge Services van de Village, of koop je cadeaukaart online.
Je kiest zelf een bedrag tussen 5 en 500 euro. Wil je meer dan 10 cadeaukaarten bestellen, of heb je graag een factuur? Geef ons een seintje via e-mail: we leggen het graag voor je klaar.

Wat is de levertijd?

Via Concierge Services, ontvang je de Gift Card meteen. Als je een Gift Card online koopt, verzenden we deze altijd met prioriteitsverzending.

Heb je een cadeaukaart gekregen?

Geweldig! Dan kan je meteen genieten van alles wat Maasmechelen Village je te bieden heeft. Bekijk het saldo van je cadeaukaart of je recente activiteiten via de knop hieronder.

Wissel je Sodexo Cadeau Pass of Edenred Compliment tickets in voor onze cadeaukaart

Kreeg je een Cadeau Pass van Sodexo of Edenred Compliment tickets? Dan kan je deze makkelijk inwisselen voor onze cadeaukaart. Ontdek hier hoe het werkt en waarom het zo’n goed idee is.

Boetieks

Shop bij meer dan 100 boetieks van de grootste mode- en lifestylemerken ter wereld.

Ontdek de boetieks >

Plan je bezoek

Maasmechelen Village biedt een buitengewone winkelervaring en is 7 dagen per week open tot 19:00 uur. Ontdek meer dan 100 boetieks, vier restaurants, gratis parking en heel wat premium services.

Lees meer >

Inspiratie

(*) De Maasmechelen Village Gift Card wordt niet geaccepteerd in de boetieks van All Saints, It’s all about Christmas en Le Tanneur, en het restaurant Giuliano of voor aankopen via onze virtuele shoppingdiensten.
(**) Maasmechelen Village is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij de postbezorging.