Virtuel Personal Stylist & Stijladvies

Winkelen vanuit het comfort van je eigen huis en aangekochte items rechtstreeks laten thuisbezorgen? Dat kan, dankzij onze nieuwe Personal Shopper-dienst.

Je Virtual Personal Shopping afspraak

Een consultatie bij onze virtuele Personal Shopper kost € 150, een bedrag dat je volledig recupereert in de vorm van een Maasmechelen Village Gift Card die je kan spenderen tijdens je afspraak.

Met je Personal Shopper geniet je bovendien van 10% korting* in deelnemende boetieks.

Boek nu >

Hoe werkt het?

 1. Maak een afspraak

  Neem contact met ons op via bovenstaande link om je Personal Shopping-sessie te boeken.

 2. Wij nemen contact met je op

  Onze Personal Stylist neemt contact met je op om je beter te leren kennen en een datum te prikken.

 3. Geniet van je sessie!

  Je Personal Shopping-sessie vindt plaats via de vooraf bepaalde online tool van jouw keuze.

Onze personal shoppers

 • Liesbeth Verlinden

  Liesbeth Verlinden is een freelance styliste die al vroeg haar passie voor mode ontwikkelde. Liesbeth was pas 17 toen haar modellencarrière van start ging in Brussel. Ze zegt dat deze ervaring haar heeft gevormd tot de persoon die ze nu is. Sindsdien heeft Liesbeth met verschillende merken samengewerkt, waaronder La Bottega, Sjiek en Katerin Theys. Liesbeths doel is om haar passie te delen en anderen zich mooi, sterk en uniek te laten voelen.

  Book your appointment >
 • Nathalie Hantson

  Nathalie Hantson is freelance stylist en werkt als fashion-influencer. Haar doel is om anderen kennis te laten maken met het echte leven als werkende vrouw, echtgenote en moeder. Ze heeft 6 jaar waardevolle ervaring in de modesector dankzij haar rol als radiopresentatrice van stijltrends en organisator van modeworkshops. Ze heeft met verschillende merken gewerkt, waaronder LolaLiza.

  Book your appointment >

Personal Stylist

Ons team van Personal Shoppers helpt je bij het vinden van alles van een nieuwe garderobe tot een cadeau voor iemand die je graag ziet. Bovendien organiseert het team een persoonlijk shopping-event op maat voor jou en je vriend(inn)en.

Meer ontdekken >

(*) De 10% korting wordt berekend op de Village-prijs. Alleen in deelnemende boetieks.