Maasmechelen

B&B Haerlekijn

B&B Haerlekijn wordt uitgebaat door Annick en Frank en is gevestigd in een charmante gerenoveerde hoeve in Meeswijk. Met zijn strategische ligging is deze B&B de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving rond Maasmechelen te ontdekken.

Door Maasmechelen Village

B&B Haerlekijn ligt in Meeswijk, in de kern van de Maasvallei, vlakbij de authentieke veerpont tussen de Belgische en Nederlandse oever van de Maas en parken als Nationaal Park Hoge Kempen, Kempen-Broek en de Duinengordel. Dankzij die unieke strategische ligging is B&B Haerlekijn de perfecte uitvalsbasis om de regio te ontdekken. Elk type levensgenieter vindt er activiteiten die zijn afgestemd op zijn of haar noden: van cultuur- en natuurliefhebbers tot echte Bourgondiërs, en van stille genieters tot dappere durfals.

Verken de omgeving van B&B Haerlekijn te voet, per fiets of per Vespa. Welk vervoermiddel je ook kiest: je komt ongetwijfeld in de buurt van Maasmechelen Village, want B&B Haerlekijn ligt op slechts twaalf minuten verwijderd met de wagen. Perfect voor een dagje extra ontspannen shoppen!

In 2012 besloot gastheer Frank de hoeve waar hij zelf tot zijn zesde woonde om te bouwen tot een gastenverblijf. Vandaag telt B&B Haerlekijn vijf ruime familiekamers met elk een eigen toilet, badkamer en gezellige zithoek. Daarnaast beschikt de gerenoveerde hoeve over een ruim uitnodigend terras, een grote tuin met ligbedden, een gezellige ontbijt- en zitruimte met honesty bar en gashaard én een overdekte carport met fietsenstalling en een voetbaltafel.

’s Ochtends zorgen Annick en Frank voor spek en Maaslandse eieren, vers sinaasappelsap, fruit, yoghurt en hoevebrood. Een stevig ontbijt om je dag goed te beginnen. Tel daar de gezellige Limburgse gastvrijheid, de gezonde Maaslucht en het rustige plattelandsleven bij en je bent klaar voor een onvergetelijk verblijf in B&B Haerlekijn.

B&B Haerlekijn ligt in Meeswerk, op slechts twaalf minuten rijden van Maasmechelen Village.

Meer info

Vlasstraat 6, 3630 Meeswijk-Maasmechelen België

Tel: +32 89 36 32 24 / +32 472 91 87 80

Email: info@haerlekijn.be

Bezoek de website van B&B Haerlekijn