NATUURLIJKE RUST & ONTSPANNING • 3 MINUTEN LEESTIJD

Elaisa Energetic Wellness

Nood aan een dagje totale ontspanning? Op wandelafstand van Maasmechelen Village vind je Elaisa Energetic Wellness. Geniet van natuurlijke rust middenin het Nationaal Park Hoge Kempen.

Door Maasmechelen Village

Beleef Elaisa Energetic Wellness

Vanaf € 49,50 geniet je al van een op en top verwendagje of ga voor een avondsessie startend vanaf € 35. Op en top genieten doe je in bijna 10 verschillende soorten sauna’s. De zwembaden zijn dan weer architecturale pareltjes waar je kan ontspannen in stijl. De infinity whirlpool laat je genieten van het mooiste uitzicht van het nationaal park. Daarnaast maken de hamam, relaxruimtes én opgietsessies jouw ervaring compleet. Ga voor een unieke wellnesservaring met speciale sessie zoals de live klankconcerten, kleisessies en halotherapie (optioneel bij te boeken). Of maak jouw dagje ontspannen compleet met een ruime keuze aan bijkomende behandelingen en massages.

Ik wil wel zo’n verwendag!

Een natuurlijke wellness-beleving

Elaisa Energetic Wellness? Dat is maar liefst 7.500 vierkante meter aan pure ontspanning. Deze oase van rust ligt midden in het Nationaal Park Hoge Kempen, het enige Nationaal Park van België. Van een unieke locatie gesproken!


Hier geniet je in alle sereniteit van een natuurlijke wellness-beleving. Hoezo?


Vanaf de parking brengt een elektrische shuttle bus je doorheen het Nationaal Park naar de imposante ingang van Elaisa. Vervolgens kom je helemaal tot rust in tal van speciale sauna’s. Neem je plaats in het prachtige buitenbad met een eindeloos uitzicht op de mijnterrils. Of ontspan je met een heerlijk hapje en drankje op het terras - met als kers op de taart een adembenemende zonsondergang boven het meer.


Puur genieten bij Elaisa

Krijg je maar geen genoeg van deze bijzondere plek? Neem dan deel aan een van de vele inspirerende workshops. En vind je innerlijke yin-yang tijdens een sessie yoga of meditatie. Hier draait alles om gezondheid en welzijn. Puur genieten!

De perfecte outfit? Die scoor je voor vertrek nog even in Maasmechelen Village bij onze Protest -boetiek. De ideale verwendag!

Contact

Nationaal Parklaan 7 3650 Dilsen-Stokkem Limburg, België

Tel.: +32 (0) 89 39 09 96

Email: info@elaisawellness.com

Bezoek website

1

8