As

Hotel Mardaga

Al meer dan 110 jaar is Hotel Mardaga in As, vlakbij Genk, een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten.

Door Maasmechelen Village

Combineer een verblijf bij Mardaga met een dagje shoppen

Combineer een verblijf in Hotel Mardaga met een dagje shoppen in Maasmechelen Village. Met dit arrangement vanaf 165 euro kan je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels, 1 nacht in een Deluxe kamer en een VIP-uitnodiging voor Maasmechelen Village (met een VIP Day Pass).

Boek je pakket hier

Hotel Mardaga As (Genk) staat voor authenticiteit. Rustig gelegen in het groen aan één van de inrijpoorten van het Nationaal Park. Hotel Mardaga is meer dan 110 jaar oud en is daarmee het oudste hotel van Limburg. Service en gastvriendelijkheid staan hoog in ons vaandel.

De 18 kamers in boutique stijl zijn voorzien van alle up-to-date comfort. Je kan kiezen uit een deluxe kamer of een junior suite. Hotel Mardaga beschikt over een vergaderzaal en een board room met veel daglicht die zich perfect lenen voor vergaderingen en seminaries.In dit familiale hotel kom je helemaal tot rust.

Het gastronomisch restaurant is dé troef van Mardaga. Laat je verleiden door de verfijnde keuken. Jong Keukengeweld chefs Lenard Palermo en Bo Frei zijn ambitieuze koks die hun passie en ambities hier laten blijken. Geniet van een drankje aan de openhaard en kom tot rust in de cosy fauteuils. Bij mooi weer kan je terecht op het overdekt buitenterras of in de tuin.

Vanuit Station As, tegenover Hotel Mardaga, vertrekken tal van fietstochten in en rond Nationaal Park Hoge Kempen. Maar ook wandelaars hebben keuze uit 3 lussen door het bos. Wandelaars die de natuur willen voelen, moeten zeker een bezoekje brengen aan het blotevoetenpad in Zutendaal. Hier prikkel je je zintuigen en voetzenuwen door 3 km lang - op je blote stappers - over allerlei ondergronden een parcours door het bos af te werken.

Tot ziens bij Hotel & Restaurant Mardaga in Genk te As!

Contact

Stationsstraat 121, 3665 As, Belgium

Tel: +32 (0)89 65 62 65

Email: info@hotelmardaga.be

Bezoek online