Genk

Hotel Stiemerheide

Hotel Stiemerheide, gelegen op een prachtige locatie, is voorzien van alle hedendaags comfort.

Door Maasmechelen Village

Combineer een 6-daagse natuurvakantie met een dagje shoppen

Combineer een 6-daags verblijf in Stiemerheide met een dagje shoppen in Maasmechelen Village voor slechts € 440*. Met dit arrangement geniet je van een luxe ontbijtbuffet, een VIP Daypass bij Maasmechelen Village, een goodiebag bij Maasmechelen Village en 2 vouchers voor een lekker glaasje bubbels bij Le Petit Belge. Bovendien kan je dineren bij Corneille (13,5 GaultMillau) en de Kritalijn (1* Michelin - 16,5 GaultMillau). * (*)Exclusief toeristenbelasting*

Boek je pakket hier

Op de grens van het Maasland bevindt zich het ruime hotel in Engelse cottage stijl, Stiemerheide. Geniet van het uitzicht op de 18-holes golfcourt en de mooie natuur. Verken de omgeving per fiets of maak een ontspannende wandeling door de bossen. 

Dit sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen, grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd.

Als één van de belangrijkste toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen is het gastvrije, Limburgse hotel een oord waar het goed vertoeven is.

Het genereuze panorama over het 18-holes golfterrein “Spiegelven” en het aangrenzend landschap creëren een elegante, landelijke sfeer. De omgeving nodigt uit tot tal van natuuruitstappen, fietstochten en momenten van pure rust te midden van de ongerepte natuur.

Contact

Wiemesmeerstraat 105, B-3600 Genk, Belgium

Tel: +32 (0)89 35 58 28

Email: info@stiemerheide.be

Bezoek online

1

4