Genk

Hotel ZUID

De warme gastvrijheid van Hotel ZUID heeft ongetwijfeld met de Zuiderse roots van de gastvrouw en -heer te maken.

Door Maasmechelen Village

Combineer een overnachting met een dagje shoppen

Combineer een verblijf in Hotel Zuid met een dagje shoppen in Maasmechelen Village vanaf € 49,50 per persoon*. Met dit arrangement geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet, een Limburgse vakantiepas ter waarde van 250 euro voor zowel binnen- als buitenactiviteiten en een VIP Dagpas in Maasmechelen Village. Bovendien verblijf je in een van de Comfort kamers van Hotel Zuid. (*) Exclusief toeristenbelasting en toeslagen

Boek je pakket hier

De warme gastvrijheid van Hotel ZUID heeft ongetwijfeld met de Zuiderse roots van de gastvrouw en -heer te maken. Daarnaast leeft de stad Genk ook op diverse kleuren en geuren, ieder met zijn eigen passie. Ook in Hotel ZUID drink je Italiaanse espresso, deel je ’s avonds Zuiderse gerechten met elkaar, luister je naar zwoele Bossa Nova en plof je neer in het gezellig interieur met Marokkaanse accenten. ’s Morgens word je verwend met een uitgebreid ontbijt met lokale ingrediënten en ben je meteen klaar om het mooie Limburg te verkennen!

De 30 kamers van Hotel ZUID zijn gezellig ingericht, voorzien van een comfortabele badkamer met walk in douche, een TV en koffiefaciliteiten. Rustig gelegen en toch makkelijk bereikbaar. De vergaderzaal van ZUID beschikt over een smartboard, airco en veel daglicht. De flexibiliteit van team ZUID garandeert dat jouw meeting tot 30 personen top verloopt.

Het Nationaal Park Hoge Kempen ligt om de hoek. Je kan er eindeloos fietsen of wandelen... of ben je eerder fan van een duik in het diepe steenkoolverleden van C-mine? Hoe dan ook, in Genk kan je de wereld ontdekken. We beloven je een unieke mix van natuur, cultuur, gastronomie en actie... hou je klaar, want Genk raakt je diep!

Contact

Fletersdel 1, 3600 Genk, Belgium

Tel: +32 (0)89 32 10 10

Email: info@hotelzuid.be

Bezoek online