Lanaken

La Butte Aux Bois

Luxueus genieten? Dat kan bij Domaine La Butte aux Bois. Hier vind je een vijf sterren superior-hotel, een bekroonde gastronomische hotspot én een eco-chique Spa Retreat allemaal op één domein.

Door Maasmechelen Village

Koppel een overnachting aan een dagje shoppen

Klinken een luxe-ontbijt met bubbels, VIP-parking, toegang tot de VIP-lounge met Champagne bij Maasmechelen Village, een goodiebag én een vijfgangendiner jou als muziek in de oren? Combineer dan een overnachting in Domaine La Butte aux Bois met een dagje shoppen in Maasmechelen Village. Je geniet al van dit uitgebreide arrangement vanaf € 217 per persoon.

Ik wil op VIP-weekend

Exclusief overnachten bij La Butte aux Bois

Bij dit exclusieve Relais & Châteaux hotel in Lanaken ervaar je het hoogste niveau van gastvrijheid. De idyllische locatie - aan de poort van het Nationaal Park Hoge Kempen - zorgt ervoor dat je vanuit je luxueuze kamer getrakteerd wordt op prachtige vergezichten. Op dit historische landgoed gaan stijl en natuur overduidelijk hand in hand.

Gastronomisch genieten

Het door Michelin én Gault & Millau bekroonde restaurant op het Domaine is één van de beste van België. Chef-kok Ralf Berendsen tovert er de mooiste creaties op je bord. Laat je verwennen met haute cuisine gerechten, zoals een ´Trio van langoustine met Tandoori Masala, miso en couscous´ en ´Franse foie gras met Chinese yuzu, tangerine en gemberbier´.

Luxe Spa & Gym

Maak je verblijf op het Domaine helemaal compleet bij Spa Retreat La Forêt. Hier kijk je uit over de bossen van het omliggende Nationaal Park Hoge Kempen. Het landschap gaat naadloos over in het gebouw. Natuur en welzijn zijn hier de ultieme sleutelwoorden.


Mag het wat actiever? Dan staan de fitnessapparatuur en dagelijkse activiteiten in Le Gym voor jou ter beschikking.

Meer info

Plsteenlaan 90, 3620 Lanaken, Belgium

Tel: +32 89 73 97 70

Email: info@labutteauxbois.be

Bezoek de website van La Butte aux Bois

1

6