In de buurt

Terhills Cable Park

Houd je van actie en avontuur? In dit waterskipark kan je veilig proeven van het plezier van wakeboarden.

Door Maasmechelen Village

23 January 2021

Ga je voor wakeboarden of waterskiën?

Wakeboarden? Daarvoor hoef je heus niet naar de kust. Het kan ook bij Terhills Cablepark, op een boogscheut van Maasmechelen Village. Hier leer je - onder begeleiding van een ervaren monitor - op een veilige en leuke manier wakeboarden of waterskiën.

Verken het Nationaal Park Hoge Kempen vanop een wakeboard. De kabels in Terhills Cablepark zorgen voor het vervoer op het water en jij doet de rest. De lagere snelheid van de kabel in combinatie met een woordje uitleg helpt je op weg. Zo gaan jong en oud in geen tijd van enthousiaste beginneling naar rasechte wakeboarder in wording.

Het aquapark van Terhills Cablepark

En dat is nog niet alles. Ga de ultieme uitdaging aan en trotseer het opblaasbare aquapark, één groot hindernissenparcours met obstakels tot wel vier meter hoog. Deze waterattractie laat je eerst klimmen en klauteren om vervolgens weer naar beneden te glijden voor een zachte landing in het water. Waterspektakel gegarandeerd!

Blijf je liever op het droge? Snuif dan de sfeer op in de gezellige beachbar en geniet van een lekkere maaltijd of cocktail onder de mooiste zonsondergangen in de regio.

Voordat je je waagt aan één van de avontuurlijke watersporten in het Terhills Cablepark, shop je natuurlijk eerst nog de perfecte outfit bij Protest in Maasmechelen Village. Wakeboarden in stijl verzekerd.

Zelf graag wakeboarden?

Het Terhills Cablepark vind je in Dilsen-Stokkem, vlakbij het Terhills Resort en Elaise Energetic Wellness.


Parking: Nationaal Parklaan 5, 3650 Dilsen-Stokkem

Klik hier voor waterplezier

1

3