American Vintage Maasmechelen Village
American Vintage Maasmechelen Village

American Vintage - Maasmechelen Village

De eis van eenvoud

Recent gezien in de boetiek

American Vintage

Brown vest

American Vintage

Flower dress

American Vintage

Purple T-shirt

American Vintage

Green top

American Vintage

Red Pants

American Vintage

Grey sweater

Over het merk

Geïnspireerd door zijn vele reizen naar de Verenigde Staten, creëerde Michaël Azoulay in 2005 het Franse merk American Vintage. Uniek en minimalistisch, onderscheidt het merk zich door basics opnieuw te definiëren als garderobe essentials die bij iedereen passen.

Elk product is ontworpen om intergenerationeel te zijn en aanpasbaar aan alle persoonlijkheden en stijlen. Snitten geïnspireerd op de casual garderobe en een subtiel kleurenpalet zijn de kenmerken van de herkenbare stijl van het merk. Het gebruik van natuurlijke materialen, een kwaliteitsgevoel en een vintage uitstraling brengen elk item tot leven.

1

4

De mooiste collecties aan de fijnste prijzen

In onze boetiek vind je steeds de collecties van het vorige seizoen terug. Lees: een breed en hoogwaardig aanbod voor dames en heren. Je geniet van kortingen tot wel 60% op de aanbevolen retailprijs.

1

2

Kom langs en ervaar het zelf

Shoppen moet aangenaam en ontspannend zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze boetiek er altijd piekfijn uitziet. Benieuwd? Je vindt de American Vintage-boetiek tegenover de Falke boetiek, naast Ted Baker. Met behulp van de online plattegrond stippel je eenvoudig de beste route uit. Wist je trouwens al dat we ook op zon- en feestdagen voor je klaarstaan?

Bekijk de plattegrond >

Neem contact op met de boetiek