Essentiel Antwerp - Maasmechelen Village

Het merk dat strijdt tegen saaiheid.

Neem contact op met de boetiek

245 €

162 €

Essentiel Antwerp

Relax fit sweater with golden details

125 €

83 €

Essentiel Antwerp

Soft pouch

145 €

96 €

Essentiel Antwerp

Full rhinestones belt

Virtueel winkelen

Shop Essentiel in alle comfort van thuis uit. Nu beschikbaar voor Reserve & Collect. Bestel rechtstreeks bij de boetiek en haal je bestelling op in de Village wanneer het jou uitkomt.

NEEM CONTACT OP

De medewerkers in de boetiek helpen je met plezier verder met maten, beschikbaarheden en meer. Neem rechtstreeks contact op met de boetiek via één van onderstaande contactmogelijkheden.

Pink Pill Collectie

110 €

73 €

Essentiel Antwerp

Pink Pill hoodie

95 €

63 €

Essentiel Antwerp

Pink Pill sweat pants

135 €

89 €

Essentiel Antwerp

Sweater Alianna

Van harte welkom en tot je dienst

Welkom in onze Essentiel-boetiek! Essentiel doet er alles aan om je dag op te fleuren met verrassende designs. Het DNA van het merk? Collecties met felle kleuren en prints – het liefst gecombineerd in één item of look. De leuze van Essentiel is ‘battle boredom’, en dat merk je ook in de Maasmechelen Village-boetiek. Op zoek naar meer informatie, of kunnen we je ergens bij helpen? Eén van onze medewerkers helpt je met plezier verder!

1

4

Premium collecties aan verlaagde prijzen

In de Maasmechelen Village Essentiel-boetiek vind je de vorige seizoenscollectie van Essentiel, boordevol prachtige en kwalitatieve items voor zowel dames als heren. Bovendien geniet je zoals in onze andere boetieks van kortingen tot -60% op de aanbevolen retailprijs.