Het merk dat strijdt tegen saaiheid.

195 €

125 €

Essentiel Antwerp

Pull Zarquabis

175 €

116 €

Essentiel Antwerp

Skirt Zalerie

245 €

162 €

Essentiel Antwerp

Dress Zug

Virtueel winkelen

Shop Essentiel in alle comfort van thuis uit. Nu beschikbaar voor Reserve & Collect. Bestel rechtstreeks bij de boetiek en haal je bestelling op in de Village wanneer het jou uitkomt.

NEEM CONTACT OP

De medewerkers in de boetiek helpen je met plezier verder met maten, beschikbaarheden en meer. Neem rechtstreeks contact op met de boetiek via één van onderstaande contactmogelijkheden.

245 €

162 €

Essentiel Antwerp

Dress Zuperman

165 €

109 €

Essentiel Antwerp

Jeans Zarmadillo

345 €

228 €

Essentiel Antwerp

Cardigan Zilvania

1

5

Selectie van huidige collectie

De seizoensbestsellers zijn items uit de huidige seizoenscollecties van de merken in de Village. Ze zijn beschikbaar in beperkte aantallen en worden altijd verkocht aan de aanbevolen retailprijs.

95 €

Essentiel Antwerp

Trouser

95 €

Essentiel Antwerp

Sweater

110 €

Essentiel Antwerp

Hoodie

Van harte welkom en tot je dienst

Welkom in onze Essentiel-boetiek! Essentiel doet er alles aan om je dag op te fleuren met verrassende designs. Het DNA van het merk? Collecties met felle kleuren en prints – het liefst gecombineerd in één item of look. De leuze van Essentiel is ‘battle boredom’, en dat merk je ook in de Maasmechelen Village-boetiek. Op zoek naar meer informatie, of kunnen we je ergens bij helpen? Eén van onze medewerkers helpt je met plezier verder!

Premium collecties aan verlaagde prijzen

In de Maasmechelen Village Essentiel-boetiek vind je de vorige seizoenscollectie van Essentiel, boordevol prachtige en kwalitatieve items voor zowel dames als heren. Bovendien geniet je zoals in onze andere boetieks van kortingen tot -60% op de aanbevolen retailprijs.

Neem contact op met de boetiek