Furla - Maasmechelen Village

Furla in Maasmechelen Village

Virtueel Winkelen

Shop Furla in alle comfort van thuis uit. Nu beschikbaar voor Reserve & Collect en Home Delivery. Bestel rechtstreeks bij de boetiek en haal je bestelling op in de Village of laat je aankopen meteen thuisbezorgen.

NEEM CONTACT OP

De medewerkers in de boetiek helpen je met plezier verder met maten, beschikbaarheden en meer. Neem rechtstreeks contact op met de boetiek via één van onderstaande contactmogelijkheden, of bekijk de merkcatalogus voor meer informatie.

Onlangs gezien in de boetieks

353 €

229 €

Furla

Afrodite large open tote

276 €

179 €

Furla

Afrodite micro tote

245 €

159 €

Furla

Bella micro top handle in perla

1

3

Furla My Joy Collection

2022 Autumn Winter Collection

You can now discover some of the bestselling pieces from our full price collection. Shop them in the boutique or by virtual appointment

315 €

Furla

My joy mini crossbody

125 €

Furla

My joy compact wallet

315 €

Furla

My joy mini crossbody

Over Furla

Furla werd in 1927 in Bologna opgericht door Aldo Furlanetto. Sindsdien biedt het merk een combinatie van een frisse toekomstvisie en respect voor erfgoed, vakmanschap, verfijnde elegantie en innovatieve designs.

Meer dan 90 jaar geleden al lanceerde Furla het concept van inclusieve luxe. Vandaag maakt het merk tassen, schoenen en kleine lederwaren voor zowel dames als heren. Textiel, brillen, horloges en een reeks nieuwe geuren vervolledigen het aanbod en versterken de positionering van Furla als allround Italiaans lifestylemerk.

Neem contact op met de boetiek