Samsonite - Maasmechelen Village

's Werelds nummer één op het gebied van bagage

het Samsonite-icoon

Onlangs gezien in de boetiek

Ontdek Cosmolite, het iconische gamma reiskoffers van Samsonite. De Cosmolite-lijn is voorzien van de nieuwste technologieën en esthetiek en combineert een iconisch silhouet met innovatieve Curv-technologie voor extra sterke, lichtgewicht koffers en een slim, elegant design. De perfecte reisgezel, waar je ook gaat. Shop Cosmolite in verschillende maten en heel wat elegante kleuropties – nu in de Samsonite-boetiek in Maasmechelen Village.

429 €

300 €

Samsonite

Cosmolite Spinner 55 Black

469 €

328 €

Samsonite

Cosmolite Spinner 69 Pearl

499 €

349 €

Samsonite

Cosmolite Spinner 75 Midnight Blue

2024 collectie

Maak kennis met Proxis en Lite-Box Alu, twee collecties die de innovatieve geest van Samsonite weerspiegelen. Proxis is vervaardigd uit exclusief Roxkin™ materiaal dat opvallend veerkrachtig is. Deze koffers combineren sterkte en lichtheid met een geraffineerd design. Lite-Box Alu biedt een elegante aluminium look met hoogwaardige veiligheidsfuncties voor een soepele reiservaring. Beide collecties overtreffen al uw verwachtingen op vlak van stijl en functionaliteit.

Samsonite

Proxis Spinner 55 Lime

Samsonite

Proxis Spinner 69 Matt Climbing Ivy

Samsonite

Proxis Spinner 75 Lime

Virtueel winkelen

Shop Samsonite in alle comfort van thuis uit. Nu beschikbaar voor Reserve & Collect. Bestel rechtstreeks bij de boetiek en haal je bestelling op in de Village wanneer het jou uitkomt.

NEEM CONTACT OP

De medewerkers in de boetiek helpen je met plezier verder met maten, beschikbaarheden en meer. Neem rechtstreeks contact op met de boetiek via één van onderstaande contactmogelijkheden.