Skechers - Maasmechelen Village

Het bekende lifestyle schoenenmerk Skechers biedt een ruime keuze aan modellen die stijl en kwaliteit combineren. Zodra je de boetiek binnenwandelt, word je begroet door het hartelijke team dat je graag helpt bij je keuze.

50 €

34,99 €

Skechers

Dynamight 2.0

75 €

52,99 €

Skechers

Ultra flex 2.0 navy

85 €

59,99 €

Skechers

Gilde Step black

Het hele jaar door voordelige prijzen

Bezoek de Skechers boetiek en geniet van een unieke winkelervaring. Het Skechers team heeft namelijk maar één doel voor ogen: jou blij maken door je persoonlijk advies te geven, zodat je vertrekt met een paar schoenen dat voor jou gemaakt is.

Skechers biedt een ruim assortiment van lifestyle-modellen. Gedurfd, kleurrijk en altijd van de hoogste kwaliteit, tot in het kleinste detail. Je shopt er het hele jaar door aan voordelige prijzen. Waar wacht je nog op?

En psst… ontdek voor of na je bezoek aan Skechers de vele culinaire opties tijdens een lunch of diner in één van de restaurants van de Village. Neem je tijd, je wagen staat veilig geparkeerd op onze grote, gratis parking.

Vind de Skechers boetiek

Je vindt de Skechers boetiek tegenover Nike, naast de G-Star boetiek.

Bekijk de plattegrond >

1

4

Over het merk

Sinds 1992 verovert Skechers de wereld met schoenen voor alle generaties en alle gelegenheden.

Sinds de oprichting van het merk in 1992 in Californië, is Skechers altijd met de tijd meegegaan. Skechers is steeds op zoek naar de perfecte balans tussen stijl en comfort.

Vandaag de dag is het merk actief in meer dan 100 landen over de hele wereld. Het is een wereldleider in de technische en lifestyle schoenenindustrie, met meer dan 3.000 modellen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Skechers hecht veel belang aan innovatie: van felle kleuren tot speciale materialen en vormen maar ook originele details die de producten uniek maken.

Wat Skechers zo succesvol maakt? De gemotiveerde medewerkers, het gevarieerd en kwalitatief hoogstaand productaanbod, de gediversifieerde lokale en internationale distributiekanalen en de multi-channel marketing.