Sunglass Hut - Maasmechelen Village

Sunglass Hut biedt een uitzonderlijke collectie designerzonnebrillen van enkele van de meest iconische luxemerken ter wereld.

Van harte welkom bij Sunglass Hut

In Maasmechelen Village kan je ontspannen shoppen in de openlucht langs een elegante winkelboulevard. De Village biedt gratis parking en is elke dag open, ook op zon- en feestdagen.

Sunglass Hut maakt deel uit van de bekende Italiaanse Luxottica Group, het grootste brillenbedrijf ter wereld, en biedt een exclusieve selectie stijlvolle designerzonnebrillen van topmerken als Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Burberry, Versace en meer.

Ontwerp je eigen Ray-Ban

Ontdek het interactieve scherm in de boetiek en ontwerp je eigen Ray-Ban zonnebril!

185 €

166,50 €

123,40 €

Sunglass Hut

Ray-Ban

165 €

148,50 €

110,06 €

Sunglass Hut

Ray-Ban

155 €

139,50 €

103,39 €

Sunglass Hut

Ray-Ban

Shop topstukken uit de huidige collectie

Naast monturen van vorige seizoenen aan adembenemende Village-prijzen, biedt Sunglass Hut ook topstukken aan uit de huidige collecties van enkele merken aan de originele verkoopprijs.

Kom langs en ervaar het zelf

Shoppen moet een aangename en ontspannende ervaring zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze boetiek er altijd op zijn best uitziet. Benieuwd? Je vindt de Sunglass Hut-boetiek tegenover de Polo Ralph Lauren boetiek, naast Scotch & Soda. Plan eenvoudig de snelste route via de interactieve plattegrond van de Village.