Timberland is het urban outdoor lifestyle-merk dat het best bekend staat om zijn originele Yellow Boot die in 1973 werd geïntroduceerd.

TIMBERLAND

Geef je garderobe een nieuw leven met Timberloop

Hoewel de producten van Timberland al zijn ontworpen om duurzaam te zijn, gaat het merk nog een stap verder met het nieuwe Timberloop™-programma. In het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië kunnen klanten versleten Timberland-schoenen, -kleding én -accessoires inleveren, zodat ze kunnen worden gereviseerd of geüpcycled tot nieuwe producten.

Deze worden vervolgens verkocht via de speciale Timberloop-website van het merk - nu beschikbaar in de VS en later dit jaar in heel Europa. Het doel is om de kringloop in de textielproductie te sluiten, zodat materialen zo lang mogelijk in omloop blijven en er minder afval ontstaat waardoor mode minder belastend is voor het milieu.

Dus als je de volgende keer in de Village bent, kijk dan uit naar de Timberloop dozen en doneer alles wat niet langer draagt. Om je te bedanken krijg je zelfs 10% korting op je volgende aankoop.

Onlangs gezien in de boetiek

110 €

70 €

Timberland

Men's ashwood park alpine

125 €

80 €

Timberland

Men's ashwood park leather chukka

110 €

70 €

Timberland

Women's berlin park Oxford

Tegenwoordig kleedt Timberland consumenten van kop tot teen met veelzijdige collecties die zijn geworteld in de rijke traditie van vakmanschap en stijl van het merk. Timberland's toewijding om kwaliteitsproducten te maken, wordt geëvenaard door een niet-aflatende toewijding om te innoveren en op een verantwoorde manier te werken – en dat voor onze producten, het buitenleven en de gemeenschappen over de hele wereld waar we wonen, werken en ontdekken.

Neem contact op met de boetiek

Bellen:
089 863602