Kleurrijke neon installaties door Carl Cash Knight

Maasmechelen Village schittert in deze donkere winterdagen met een explosie van levendige kleuren en neon schakeringen, nu de Brusselse kunstenaar Carl Cash Knight de premium winkelbestemming een nieuw elan geeft.

20 December 2023

Ontdek Carl Cash zijn kleurrijke en artistieke creaties nu in Maasmechelen Village. Op de Cube die Carl Cash speciaal voor deze gelegenheid heeft gemaakt staan niet alleen tekeningen ,maar ook verschillende van zijn wensen voor 2024. Met deze actie willen we de geest van eenheid en positiviteit voor het komende jaar weerspiegelen! Kom jij ook jouw naam toevoegen aan deze collaboratieve kunstinstallatie ?

De Kunstenaar: Carl 'CASH' Knight

Carl 'CASH' Knight, een in Brussel gevestigde autodidactische kunstenaar en beeldhouwer sinds 2009, brengt een uniek en dynamisch perspectief in deze samenwerking. Met meer dan 29,1K volgers op sociale media is Carl niet alleen een kunstenaar, maar ook een belangrijke opinieleider in de kunst- en modewereld. Zijn innovatieve benadering van kunst heeft de aandacht getrokken van topontwerpers en beroemdheden, waaronder de overleden Virgil Abloh, maar ook de Belgische Damzo of Hamza.

We zijn verheugd om samen te werken met Carl Cash Knight en Maasmechelen Village te laten schitteren met zijn dynamische artistieke energie.

Valéry Gijsemberg

PR-Director bij Maasmechelen Village

De kunstinstallaties kunnen bewonderd worden in Maasmechelen Village van 20 januari tot 20 maart 2024.

Word Member

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen, persoonlijke uitnodigingen voor Private Sale, unieke events en niet te missen extra’s van je favoriete boetieks.

Inspiratie