DO GOOD deze feestdagen bij Maasmechelen Village

Maasmechelen Village is trots om samen te werken met liefdadigheidsorganisaties via het DO GOOD programma van The Bicester Collection.

Tijdens het Kerst seizoen, nodigen we je uit om samen met ons het DO GOOD programma te ondersteunen door het helpen van twee lokale liefdadigheidsinstellingen die zich inzetten voor diegenen die het minder goed hebben.

Hoe je kunt helpen

Tijdens je bezoek aan Maasmechelen Village kan je droge voedingsmiddelen doneren aan St. Vincentius en hygiëneproducten zoals deodorant en douchegels aan Kamiano. Deze donaties kunnen binnengebracht worden bij onze Concierge Services, zij nemen deze producten graag van je aan en zullen ervoor zorgen dat ze verpakt en geleverd worden bij onze charity partners.

Kom 2, 3 of 6 december naar de Village en doneer je gebruikt speelgoed aan onze twee lokale liefdadigheidsinstellingen. Zo bezorg jij ieder kind een geweldige Sinterklaas!

Meteen een bedrag doneren? Dat kan ook – via de QR-code hierbeneden. Maasmechelen Village zal met deze gedoneerde bedragen zelf droge voeding en hygiëneproducten aankopen om deze aan de twee goede doelen te schenken.

St. Vincentius Maasmechelen

St. Vincentius Maasmechelen is een organisatie die zich inzet voor armoede in de regio door humanitaire en materiële hulp te bieden zonder onderscheid of vooroordeel. Het team van meer dan 15 enthousiaste vrijwilligers helpt mensen die lijden onder de gevolgen van armoede - zowel openlijk als verborgen - en richt zich in het bijzonder op kinderen. Vincentius biedt ondersteuning door middel van donaties van voedsel, kleding en huishoudelijke artikelen en deelt voedselpakketten uit aan meer dan duizend kansarme gezinnen in de regio.

Kamiano

Kamiano is een daklozenopvang en restaurant in Antwerpen, gerund door professionele medewerkers van Sant'Egidio en toegewijde vrijwilligers. Kamiano voorziet mensen in nood niet alleen van warme en koude maaltijden, maar biedt ook douches, medische zorg en gespecialiseerde begeleiding. Voor degenen die niet naar de opvang kunnen komen, gaat Kamiano Mobile drie keer per week de straat op om soep en broodjes te bezorgen. Hoewel Kamiano elke week meer dan 1000 maaltijden serveert, draait het niet alleen om eten: het is een plek waar mensen hun zelfrespect kunnen voeden en vriendschap kunnen vinden in een ondersteunende familiesfeer.

Bedankt dat om samen mee het verschil te maken! We kunnen niet wachten om je in de Village te verwelkomen tijdens deze feestdagen!

Plan je bezoek

Maasmechelen Village biedt een buitengewone winkelervaring en is 7 dagen per week open tot 19:00 uur. Ontdek meer dan 100 boetieks, vier restaurants, gratis parking en heel wat premium services.

Lees meer >

Inspiratie