STYLE

Duik in de wereld van sneakers!

Ontdek de laatste sneakertrends en ontdek trendy merken als HOFF en HALO. Maasmechelen Village bruist van de activiteiten, van exclusieve workshops tot maatwerk. Maak je klaar voor een sneakerervaring die je niet wilt missen!

01

Ontdek de nieuwste sneaker trends bij Maasmechelen Village! 

Van chunky en platform sneakers tot metallic kicks of hou je meer van sneaker in felle kleuren zoals rood, groen en roze. Of ga je liever voor de klassieke witte sneaker? Kortom we hebben het allemaal! Maak jouw look compleet met de hipste sneakers van het seizoen!

120 €

75 €

ASICS

Gel 1130

100 €

70 €

adidas

Superstar women sneakers

145 €

94 €

Lacoste

Lineshot sneakers

Nieuw binnen voor de lente

Combineer je favoriete sneakers met de new arrivals, nu in de boetieks

02

Colorfull & trendy sneakers

Ben je op zoek naar high end designers sneakers van Salomon, Asics, New Balance en meer, ga dan zeker langs bij HALO, dé coolste sneakerwinkel uit Hasselt.

Hou je van kleur dan ben je aan het juiste adres bij HOFF. Ze halen hun inspiratie uit iconische plaatsen in de wereld om zo unieke ontwerpen te creëren, wat resulteert in een breed scala aan onverwacht mooie sneakers en kledingstukken die je elke dag kunt dragen.

HALO

Salomon ACS Pro

HALO

New Balance M 2002 RDQ

150 €

95 €

HOFF

Sneakers Alabama
03

Sneaker clean-up

Besteed je meer dan 120 euro tijdens het shoppen? Dan kan je gebruik maken van een gratis sneaker personalisatie (3, 6, 7, 10 april) of reiniging (13 - 14 april).

De uitgavenlimiet niet bereikt? Geen probleem!

Doneer 10 euro aan ons goede doel, Make-A-Wish, en geniet nog steeds van onze diensten in het Retouche Salon!

Heb je het nieuwe jaar al lopend ingezet? Kom dan langs bij onze New Balance boetiek voor een voetscan, en vind een loopschoen met de perfecte match voor jouw voet.

Mooie merken, mooie prijzen

Ga het meest stijlvolle jaar tot nu toe tegemoet bij Maasmechelen Village. Elke dag geopend - inclusief feestdagen - ontdek new arrivals, beauty must-haves en meer in meer dan 100 boetieks, allemaal met kortingen tot 60% op de aanbevolen retailprijs.

Inspiratie

Word Member

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen, persoonlijke uitnodigingen voor Private Sale, unieke events en niet te missen extra’s van je favoriete boetieks.