Clio Goldbrenner - Maasmechelen Village

Tot 10 april het internationaal gerenommeerde Belgische label Clio Goldbrenner in Le Salon.

Tijdens de Clio Goldbrenner VIP Sale in Maasmechelen Village shop je de stijlvolle handtassen en accessoires van het Belgische label aan prijzen die tot 30% lager liggen dan de aanbevolen retailprijs.

Klaar om je look te upgraden met de mooiste finishing touches? Ontdek van 30 maart tot 10 april het internationaal gerenommeerde Belgische label Clio Goldbrenner in Le Salon. Shop een zorgvuldig samengestelde selectie minitassen, crossbody bags, oversized handtassen en premium accessoires – en ontdek een exclusieve selectie tijdloze klassiekers uit de huidige collectie van het merk aan de volle prijs.

Clio Goldbrenner

Crossbody bag

Clio Goldbrenner

Beige bag

Clio Goldbrenner

Crossbody dark green

Clio Goldbrenner

Bucket bag

Clio Goldbrenner

Schoulder bag

Clio Goldbrenner

Metallic crossbody

Clio Goldbrenner

Canvas bag small

Clio Goldbrenner

crossbody bag

Clio Goldbrenner

Tote bag

Clio Goldbrenner

Mini bag

Clio Goldbrenner

Bag with metallic sides

Limited time only

De pop-up is maar tien dagen open - van donderdag 30 maart tot en met zondag 10 april. De komst van Clio Goldbrenner biedt de perfecte gelegenheid om Maasmechelen Village en al onze nieuwigheden te komen (her)ontdekken. De pop-up vindt plaats in Le Salon, de innovatieve pop-upruimte in het hart van Maasmechelen Village.

Blijf op de hoogte van aankomende VIP Sales.

Heb je een van onze vorige Christian Louboutin, Labellov of Claudie Pierlot VIP Sales gemist? Word lid om als eerste op de hoogte te zijn van de aankomende VIP Sales.