NIK&NIK - Maasmechelen Village

Bij Maasmechelen Village kan je ontspannen shoppen in de openlucht langs een elegante winkelboulevard. De Village biedt gratis parking en is elke dag open van 10:00 tot 19:00 uur, ook op zon- en feestdagen.

Neem contact op met de boetiek

Bellen:
089680579

Over NIKKIE

NIKKIE waaide met haar vrouwelijke en elegante designs als een frisse wind door de Europese mode-industrie. Het label werd in 2012 opgericht door Nikkie Plessen en is een van de snelst groeiende modemerken van Nederland. Dit succes werd gevolgd door het eveneens populaire kindermerk NIK&NIK voor jongens en meiden.

Nikkie bouwde het DNA van het merk op vanuit haar eigen persoonlijke stijl. De collecties bestaan stuk voor stuk uit high-end designs, luxueuze materialen en kenmerkende statementdetails. Die combinatie maakt NIKKIE het go-to merk voor dames die op zoek zijn naar elegante mode tussen high-end en high-street.

Meisjes

Ontdek in de NIK&NIK boetiek in Maasmechelen Village een selectie voor meisjes. De perfecte jurk met een paar bikerboots of een spijkerbroek met een stoere sweater. De kleding van NIK&NIK is eindeloos te combineren.

Onlangs gezien in de boetiek

NIK&NIK

Kaki puffer jacket

NIK&NIK

Girls checked blazer

NIK&NIK

White blouse

Jongens

Ontdek in de NIK&NIK boetiek in Maasmechelen Village een selectie voor jongens. De perfecte jas met een paar sneakers of een casual spijkerbroek met een stoere sweater. De kleding van NIK&NIK is eindeloos te combineren.

NIK&NIK

Light green puffer jacket

NIK&NIK

Longsleeve polo shirt

NIK&NIK

Beige jogger

Kom langs en ervaar het zelf

Shoppen moet een aangename en ontspannende ervaring zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze boetiek er altijd op zijn best uitziet. Benieuwd? Je vindt de NIKKIE-boetiek tegenover de MaxMara boetiek, naast Sunglass Hut. Plan eenvoudig de snelste route via de interactieve plattegrond van de Village.