Jobs

5 goede redenen om te werken bij Maasmechelen Village

Zin in een leuke nieuwe werkplek? De boetieks en restaurants in Maasmechelen Village zijn altijd op zoek naar fijne nieuwe collega’s. Solliciteer vandaag nog en ontdek een unieke werkomgeving boordevol kansen.

01

Een magische werkomgeving

Vanaf het prille begin draait alles in Maasmechelen Village rond het creëren van een unieke omgeving die past bij het mijnverleden van de regio én bij het diverse, fashion-savvy cliënteel van de Village. Voor jou betekent dat dat je kan genieten van het comfort van een schone, veilige werkomgeving met een uitzonderlijke architectuur, unieke productinstallaties, kunstige Village takeovers en nog veel meer – voor een magische werksfeer, het hele jaar door.

02

Eindeloze groeimogelijkheden

In Maasmechelen Village vind je meer dan 100 boetieks van enkele van de meest gerenommeerde mode- en lifestylemerken ter wereld, waaronder internationale topmerken zoals Michael Kors, Nike en Polo Ralph Lauren en iconische labels zoals Sandro, Essentiel Antwerp en Odette Lunettes.

Het portfolio van de Village evolueert continu en dus komen er elke dag interessante nieuwe vacatures bij – van boetiekmanager tot verkoopmedewerker, en van voltijdse functies tot tijdelijke studentenjobs. Tel daar nog de vele carrièremogelijkheden bij in de restaurants in de Village, en je vindt gegarandeerd een job die past bij jouw waarden, voorkeuren en beschikbaarheid.

03

Een uniek, gevarieerd cliënteel

Maasmechelen Village maakt deel uit van de internationaal gerenommeerde The Bicester Collection – dé garantie dat je in de Village deel uitmaakt van internationale luxeretail op zijn best. Hoewel de belangrijkste doelgroepen van de Village vooral uit België, Nederland en Duitsland komen, vinden modebewuste gasten van over de hele wereld hun weg naar onze toonaangevende winkelboulevard. Hun unieke gevoel voor stijl en uitgesproken voorkeuren zorgen voor een levendige, eigentijdse vibe die ook jouw job de nodige internationale allure geeft.

04

Permanente coaching en ontwikkeling

De boetieks en restaurants in Maasmechelen Village worden rechtstreeks beheerd door de merken, op regionaal of nationaal (HQ) niveau. Dit biedt unieke doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de Village als erbuiten. Als medewerker kan je rekenen op uitgebreide begeleiding, permanente coaching en on-the-job training door gepassioneerde experts.

Onze in-house Retail Academy biedt onder meer lessen aan rond KPI's, guest engagement en hospitality, en ons Retail Leadership Excellence-programma helpt boetiekmanagers hun managementvaardigheden aan te scherpen. Zo zorgen we er elke dag opnieuw voor dat elke medewerker zich volledig kan ontplooien.

05

Een community van collega’s

Bij Maasmechelen Village maak je deel uit van een echte community van collega’s. Alle medewerkers zijn met elkaar verbonden en zijn stuk voor stuk een onmisbaar onderdeel van het leven in de Village. Net daarom wordt het personeel in de Village regelmatig in de bloemetjes gezet tijdens after-workinitiatieven zoals de Big End of Year Party in december.

Met een hecht team van meer dan 900 medewerkers van verschillende culturele achtergronden is Maasmechelen Village een diverse en inclusieve werkplek. Eentje die bovendien eindeloze carrièremogelijkheden biedt, en die je altijd met open armen ontvangt.

Join the team

De boetieks en restaurants in de Village zijn altijd op zoek naar dynamische, getalenteerde nieuwe collega’s met sterke sociale vaardigheden en een passie voor mode, hospitality en internationale luxe. Zin om het team te versterken? Solliciteer vandaag nog!

Soliciteer nu >