Noor de Groot

ONTDEK MAASMECHELEN VILLAGE SAMEN MET NOOR DE GROOT
Noor de Groot influencer, fashion lover en ondernemer neemt je graag mee naar haar favoriete plekjes in en rond Maasmechelen Village. Van de leukste shopadresjes tot gezellige restaurants en terrasjes en zelfs hotels in de regio.

01

Boetieks

Wanneer ik in Maasmechelen Village ga shoppen met mijn vriendinnen, neem ik steevast een een kijkje bij Essentiel Antwerp, ik hou van hun passie voor kleur en prints. Bij Zadig & Voltaire vind ik altijd een elegante, maar toch stoere outfit en ook de boetiek van Liu Jo is ook één van mijn favoriete must-do’s.

595 €

399 €

Zadig & Voltaire

Le Cecilia Wrinkled

625 €

419 €

Zadig & Voltaire

Vegy Jac British Flowers

325 €

218 €

Zadig & Voltaire

La Flash Low-Top Sneakers
02

Restaurants

Tijdens het shoppen kan je altijd genieten van één van de vele restaurants en gezellige terrasjes. Eén van mijn favorieten is Le Petit Belge, een heerlijke bistro waar je kan genieten van de Belgische klassiekers.

Restaurants

Onze restaurants wachten je op om je in alle comfort een unieke ervaring te bezorgen.

Ontdek de restaurants >
03

Logeren

Als ik een weekend blijf logeer ik graag in een van vele tophotels in de groene omgeving van Maasmechelen Village, zoals La Butte aux Bois.

Hotels en Lokale attracties

Laat je verrassen en geniet van de perfecte combinatie van luxueus shoppen, heerlijk dineren en de unieke activiteiten die de regio te bieden heeft.

Meer ontdekken >
04

Wellness

Graag geniet ik ook van een wellness momentje in de prachtige spa van La Butte aux Bois of in één van de andere spa adresjes in de buurt.

Mooie merken, mooie prijzen

Ga het meest stijlvolle jaar tot nu toe tegemoet bij Maasmechelen Village. Elke dag geopend - inclusief feestdagen - ontdek new arrivals, beauty must-haves en meer in meer dan 100 boetieks, allemaal met kortingen tot 60% op de aanbevolen retailprijs.

Inspiratie

Al je favoriete merken op één plek

Ontdek het hele jaar door meer dan 100 boetieks, allemaal met opmerkelijke kortingen.

Ontdek de boetieks >