Notícies

Plats per somiar

L’any passat vam trobar a faltar els nostres increïbles restaurants i cafeteries. És hora d’assaborir els nous plats més deliciosos de la col·lecció...

01

Preferits de temporada de peixos a Saba

Saba, a Kildare Village, es tracta de mantenir les coses fresques: tant en els seus ingredients d’origen local com en el seu menú en constant evolució. Tant és així que una secció del menú sempre es reserva per a plats nous i emocionants. Els aspectes destacats anteriors han estat ‘Bo’ - el famós ventre de porc cuit dues vegades, una recepta transmesa per la seva mare - i el nostre preferit personal, el lluç a la fulla de plàtan. Es suposava que tots dos plats només tenien un aspecte de temporada, però, a causa de la demanda popular, s’han afegit a l’oferta permanent del restaurant.

Proveu de fer el lluç preferit en fulla de plàtan per vosaltres mateixos amb aquesta recepta.

02

Scialatielli amb infusió de Limoncello a Illusione

Tot i que sempre havíem pensat que el millor que podia fer amb el limoncello era beure’l, aquest plat del nou restaurant Illuzione a La Roca Village ens demostra que ens equivoquem. L’increïblement saborós Scialatielli al Limóncello e Vongole presenta pasta amb infusió de limoncello amb una salsa d’all, cloïsses, tomàquets sicilians i pebrots picants. Aquest plat de pasta és la recompensa perfecta per a un dia dur de compres.

Tens una ampolla de limoncello a casa? Seguiu la recepta i feu-la per vosaltres mateixos.

03

Deliciós curry de tofu a Indochine

La història d'Indochine podria haver començat amb la sopa tradicional Pho, venuda als carrers de Saigon, però el restaurant vietnamita ha evolucionat cap a un menú que ofereix, com ara rotllos d'estiu frescos i curri curri. "Volem oferir als nostres hostes plats autèntics, utilitzant només ingredients frescos i d'alta qualitat", explica el propietari David, la família del qual va escapar de Vietnam el 1979 i va establir el primer restaurant vietnamita a Alemanya. "En primer lloc, volem oferir menjar sa i deliciós sense cap sabor artificial". Aquest estiu, viatja a Vietnam sense sortir d’Ingolstadt Village quan t’endinses al deliciós curry de tofu del restaurant.

No podeu arribar al Village? Recreeu el curry de tofu d’Indochine a casa amb aquesta recepta.

Inspira't

Llegeix més informació sobre estil, viatges, cultura i gastronomia.